2777
2789

چقدرر دیگ مث قبل دنبال جینگولک بازیام نیستم:) 

چقدر دنیا به سخت گرفت این مدتتت 

با اینکه ۱۷ سالمه حس میکنم پیر شدم..

تا دو سال پیش هر ماه چن دست لباس جدید و کلیی لوازم آرایش و.. میخریدم کلییی تو اینستا فعالیت بکن و... با دوستات برو بیرون هر هفته ۳ بار باشگاه و کلیییی چیزای دیگه همش بیرون 

ولییی حالا حس میکنم زندگی جدی شدههه همش دارم به این فک میکنم درسامو چجوری بخونم و... 

از همه کلاسام لفت دادم💔💔💔 چون حس کردم اینجور هیجان کمتره بهتر میتونم تمرکز کنم 

کمتر بیرون میرم شاید نهایتا تا مغازه برم .. یا دیگههه خیلی بخام بیرون برم ماهی یکی دوبار:) 

لباس جدید چن ماه به سر ... 

دیگه هیچی مث قبل نیست

حوصلم نمیکشههه 

برام رفت و امد آدمای مهم نیست.. 

اصن مهم نیست برم کافه با دوستام و.. هعیییی 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

دیگه عزیزم دوران بزرگسالی و پختگی همینه دیگه اگه عوض نمیشدی مشکل داشتی

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نوجوانیم خیلی قرتی بودم چندساله کم شده الان دم ازدواجه دارم سعی میکنم برگردم به نوجوانی

ارع ادم وقتی میخاد بره تو رابطه و... باید یکم قرتی و اینا باشه دیگه 

ولی منی ک تصمیم گرفتم زندگیمو اینجوری بگذرونم حالم خوب باشه حداقل راه درست و برم یکمی هم که شده

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

هوم زندگی جدی میشه واقعن🥲

ولی وقتی سخت‌تر میشه که مسئولیت هایی هم  رو دوشت باشه

تو باشگاه ما تقریبا همه بچه ها از خونه بعد از استراحت و جذب انرژی میرن باشگاه ولی من از سر کار مستقیم میرم باشگاه تازه بعصی روزا حتی ناهارم نمی‌خورم.

خیلیا مث مامانم میگن چطور میکشی 

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

همین ... دیگ کم کم ارایشم نمیکنی ... خیلی علاقه به لباس نداری...

نمیگم علاقه به لباس و... ندارما:) 

دارمم هنوز کلیی ایده تو ذهنمه 

مثلا گاهی وقتا میگم خب الان این کارا رو کنم بعد میگم خب ک چی بچه بازی😂😂🤌🏽

ولیی ارهه دقیقا:)

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

مثلا چه تفریحاتی

بیرون رفتن با دوستا

کافه

خرید

کلاس ها و...

این همش جزو یه روزمرگی خوب و تفریحه

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.