2777
2789
عنوان

بیاین راجب حسم بگم شماهم بیاین درد دل ☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 60 پست
اگه هنوز حرف داری خالی کن راحت باش عزیز دلم، ☺️❤️

خدایی خیلی خوبی! 😂😂😂 آدم حال میکنه باهات حرف میزنه! خیلی بامزه و تو دل برویی! واقعا پسره احمق لیاقته گله قشنگی مثله تورو نداشته مرتیکه زباله پیازی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه هنوز حرف داری خالی کن راحت باش عزیز دلم، ☺️❤️

من بابته اون علم ماورا رو یاد گرفتم! روحم چند بعدی شد کلا تو تکامل روحم با اینکه فیزیمی نبود یا اما غیب بودنش کمک بزرگی کردا 😂🙂💔

خدایی خیلی خوبی! 😂😂😂 آدم حال میکنه باهات حرف میزنه! خیلی بامزه و تو دل برویی! واقعا پسره احمق لیا ...

وای الهی قربون دهنت برم 😂😂

تو که خودت گل باغی، کلی حالمو خوب کردی با حرفات 😍

زباله پیازی ترکیدم 😂 یه لحظه بوی پیاز پیچید تو مغزم 😭

ممنونم واقعا، آدم وقتی با یکی مث تو حرف میزنه می‌فهمه هنوز خوبی هست 💖

✨👑ریوکی. ارامش بخش و دوست داشتنی 👑✨

من بابته اون علم ماورا رو یاد گرفتم! روحم چند بعدی شد کلا تو تکامل روحم با اینکه فیزیمی نبود یا اما ...

منم بابت اون علم ماورا کلی چیز یاد گرفتم!

روحم چندبعدی شد کلاً، انگار تو مسیر تکامل روحم حرکت کردم.

با اینکه فیزیکی نبود ولی بودنش تو عالم غیب حسابی کمکم کرد و کلی چیزا فهمیدم

اما این حرفای خودم بودا!

عزیز دلم، می‌خوام بدونی که تو یه دل شیر داری که از بچگی عاشق بودی و این عشق تو رو خاص و متفاوت کرده.

این عشق پاک و بزرگ تو، یه نیروی جادویی توی زندگیت بوده که همیشه همراهته و هیچ‌وقت تنها نیستی.

هر روز که بیدار می‌شی، بدون یه جهان پر از انرژی مثبت و خوشبختی داره منتظرته تا به سمتت بیاد!

تو لایق بهترین‌ها هستی، باور کن که آینده‌ات پر از شادی، موفقیت و اتفاقای خوبه.

پس قوی باش، لبخند بزن و بدون که دنیا به وجود زیبای تو احتیاج داره! 🌟💖

حالم منم خیلی بده خیلی ☺️❤️

تو عشق سمی گیر افتادم اما اینو بدون تو خیلی قوی هستی و حس ششمم میگه بهم می‌گه تو دختری هستی که روح بزرگی داری، پر از مهربونی و انرژی خوب.

یه جایی درونت یه نور ویژه می‌درخشه که حتی اگه دنیا سخت باشه، همیشه راه رو روشن می‌کنه.

تو توی مسیر درستی هستی و هر چیزی که می‌خوای به زودی بهت می‌رسه، فقط به صدای قلبت گوش کن و به خودت اعتماد داشته باش.😇🕊️😘

عزیز دلم، می‌خوام بدونی که تو یه دل شیر داری که از بچگی عاشق بودی و این عشق تو رو خاص و متفاوت کرده. ...

عزیزم خیلی خوشحال میشم بهت کمک کنم تا یکم حالت بهتر شه! کمکی میتونم بکنم؟ من مشاور و دوست خوبی هستما میتونی رو حساب کنی ❤️

عزیزم خیلی خوشحال میشم بهت کمک کنم تا یکم حالت بهتر شه! کمکی میتونم بکنم؟ من مشاور و دوست خوبی هستما ...

ممنونم عزیز دلم! 🥹❤️

واقعا دلم گرم شد به بودنت و مهربونیت...

اینکه گفتی می‌تونم روت حساب کنم، خودش کلی آرامشه برام.

تو خودت یه فرشته‌ای که بودنش باعث حال خوب دیگرانه. خدا برات بهترینا رو رقم بزنه 🌷✨

آینده خیلی خوبی در انتظارته ☺️❤️اصلا ناامید نباش عزیزم

باشه عزیزم توم حالتو به خاطر هر نرمگس اشغال بو کردنی 

خراب نکن ارزش نداره! نه اکسته نه نکستت هیچی نیست جز دستمال یه بار مصرف لبه دستشویی! هیچ غلطیم نمیتونه بکنه اگه از بابته شایعه و حرفایی که پشتت میزنه ناراحتی! کلاغ تا عر عر نکنه که نمیشه فهمید کلاغه

2790
2778
2791
2779
2792