2777
2789

سر موضوعی ک تقصیر من بود ی دعوای خیلی شدید کردیم ک من کوتاه اومدم چون تقصیر من بود دیگه خلاصه پرنسسعلی خیلی ناراحت شده بود خورده بود تو برجکش قهر بود چن سری رفتم نازشو کشیدم دیدم ن خیلی بد برخورد میکنه بهم بد و بیراه میگه ب غرورم خیلی برخورد دیگه دوهفته قهر بودیم ک ی شب باز بحث کردیم منم گفتم خودمو میکشم اونم عین خیالش نبود منه خرم تا صبح گریه کردم ک دیگه ریغ رحمتو سر بکشم ک ی فکر شیطانی اومد تو ذهنم

کشتیش نامرد😉😅😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کشتیش نامرد😉😅😅😅

متنتو نخوندم اسی😌😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

من شوهرم خیلی تو روابط جنسی سرده اصلا یک ماه یبارم دلش نمیخاد توی اقدام هم خیلی ب مشکل برخوردیم خلاصه اصلا سمت من نمیاد برای اشتی و اینا مگه من برم منم گفتم چرا همش من بیافتم دنبالش از این ب بعد اون بیافته دنبال من

2790
2778
2791
2779
2792