2777
2789
عزیزم به نظرت اون مسابقه ای که تو ذهنمه حدود سه سال دیگه برگذار میشه من میتونم مدال بگیرم یا نه ؟ چو ...

عزیزم حس میکنم کنسل میشه 

اوه با این اوضاع چطوری مسابقه میدی گلی

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انگار یه حصاری دور شما کشیده شده که رابطه عاطفی شمارو محدود کرده بله آقایی هست که به شما علاقه داره ...

ینی برام طلسم گرفتن؟

اون آقا مثل خودم کادر درمانه یا نه میخوام بدونم کیه ؟

بخت بلند ینی خوشبخت میشم مرسی❤️❤️❤️

میشه جواب بدی خیلی مهمه برام 

برای اون حصار چیکار کنم؟

🌙✨️

عزیز من یه تاپیک دیگ پرسیدم جوابمو ندادی گفتی بپرس 🥲

شرمنده گلی اگه مال ساعت یک اینارو میگی چون یه حس ششمی دیگه بود من جواب ندادم اما اگه قبلش رو میگی نتم کلا پرید و حوصله نداشتم جواب بدم ببخشید

الان بپرس جان قشنگم مربوط به دانشگاهته یا اکس؟

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

مرسی بنظرت کسی تو زندگیش هست؟

درحال حاضر خیر 

عزیزم برات صلوات فرستادم ❤️ بنظرت سارینا و محمدرضا کی طلاق میگیرن ؟خودم و شوهرم هستیم توی پروسه دادگ ...

علاج تمامی مشکلات در توکل بخداست 

لج و لجبازی خوب نیست ، هر دو حس خوبی دارین به هم ، شاید در ظاهر اینطور نباشه 

عزیزم ب عباس میرسم؟💔

اره گلی عباس اول و آخر مال خودته

عزیزممم خوشحال شدم موفق باشیمنم هیچکدوم بهم درست نگفتن😔😄

منم همینطور عزیزم 😂❤️‍ ان شاءالله که به بهترین نحو جواب میگیرین 😘❤️‍ یه مدت توبه کزدم ک نپرسم چون دوتا حس ششم ی چیزایی یهم گفتن ک تا چند روز حالم بد بود ولی خب توبه گرگ مرگه 

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

2790
2778
2791
2779
2792