2777
2789

من ریاضی 3.5 سالانه ۷ کرفتم😭

عربی ۷.۷۵ و سالانه ۹.۷۵ 

جامعه شناسی هم ۴ و سالانه ۱۰.۲۵ گرفتم😭😭

ریاضی رو نمیشه تبصره زد؟

دخترِ ایران خاتون..                                                   آرمی گیرل،وکیل مدافع حقوق دختران^^                                    تورک قیزیام🙌🐺

می تونی گلم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می تونی گلم

آخه میگن سالانه باید ۱۰ بگیری

دخترِ ایران خاتون..                                                   آرمی گیرل،وکیل مدافع حقوق دختران^^                                    تورک قیزیام🙌🐺

میشه سالانه مهمه دیگه

سالانه میگن باید ۱۰ بگیری ولی یه جا خوندم گفته بود ۷ تا ۱۰ و هرنمره ای از ورقه باشه میشه تبصره زد

آخه میگن سالانه باید ۱۰ بگیری

نه سالانه۷

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

سالانه میگن باید ۱۰ بگیری ولی یه جا خوندم گفته بود ۷ تا ۱۰ و هرنمره ای از ورقه باشه میشه تبصره زد

منمن  اینو دیدم

از تاریخ 24 اذر 1404 به بعد منو تو سایت دیدی بهم اخطار بده .ممنونم

نه سالانه۷

وای عزیزم خیلی ممنونم

فقط به نظر خودت

ریاضی رو تبصره بزنم یا عربی رو

عزیزم ، نمیخوای دوباره تلاش کنی اگر بخوای بخدابری دانشگاه بعد پشیمون میشی تک ماده اشتباه ما نکن🩷🩷

میخوام برم پیام نور

بخدا الان کارناممو دیدم با اینکه خودم رو برای هرچیزی آماده کرده بودم قلبم داره میترکه

وای عزیزم خیلی ممنونمفقط به نظر خودتریاضی رو تبصره بزنم یا عربی رو

ریاضی رو

عربی یه روش میگم قبول شی

برو پیش معلم بگو نامه بنویسه مسمتر ببرن بالا 

ریاضی روعربی یه روش میگم قبول شیبرو پیش معلم بگو نامه بنویسه مسمتر ببرن بالا

وای خدا قربونت برم بنظرت انجامش میدن؟

بخاطر ۲۵ صدم افتادم😭

اره همین ک خوندی درسته

ازت خیلی خیلی ممنونم بخدا یکم دلم آروم گرفت😭🫂