2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فرقی نداره بعضیا اینطورین که خیلی عزت نفس دارن مثلا شاید بگه الان که کات کرد دیگه هیچ رابطه ای نمی‌خ ...

برعکس نمیگی ؟

چون بعد کات من خیلی ساده رفتم و این هرکاری کرد من ری اکشن نشون ندادم و حالا بعد 6 هفته برداشته من بلاک کرده اونم فقط تو اینستا 

خب این نشون نمیده که خیلی داره جلزو و بلزمیکنه 

ضمن این که خودم گفتم نه

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

البته درجه یک که میشه برادر خواهر 😂منظور درجه دوئه که احتمالا پسرعمو پسر داییی چیزی باشه احساساتون ...

الان شوهر عقدی من یک هفته ای سر یه موضوع مسخره باهام قهر کرده حتی آنلاین هم نمیشه 

با اینکه  من خیلی از کارا و حرفاشو تحمل کردم و هیچ وقت نه با خودش نه خونواده اش قهر نکردم شما به عنوان یک آقا نظرتون راجع به این موضوع چیه؟

برعکس نمیگی ؟چون بعد کات من خیلی ساده رفتم و این هرکاری کرد من ری اکشن نشون ندادم و حالا بعد 6 هفته ...

اگر نظر منو میخواید به این چیزا خیلی فکر نکنید واقعا پسرا اینقدر حساب شده رفتار نمیکنن که از هر عمل نیتی داشته باشن شاید دیده یه انفالو زده شاید چیزی که شما میگید باشه شایدم نه ارزش نداره برای یه رابطه از دست رفته وقتتون رو بزارید

اگر نظر منو میخواید به این چیزا خیلی فکر نکنید واقعا پسرا اینقدر حساب شده رفتار نمیکنن که از هر عمل ...

اخه من کاری ندارم 

محترمانه گفتم نه و این دیدم هی بازی روانی راه انداخت

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

درواقع خیلی مغرور و خودشیفته میشه دیگه

نه الزاما اتفاقا من این رفتار رو هم برای پسر هم دختر می‌پسندم اگر کسی نمیخواد با شما باشه نه نیازی سوالی بپرسید نه اصراری کنید باید خودتون زودتر برید

این احتمالا میخواسته که من برگردم منم برنگشتم برداشته بلاک کرده

آره احتمالا لجش دراومده🤣

چون یه بارم من یکی رو بلاک کردم بعدش که دراوردم بلاکم کرد از همه جا ولی فهمیدم منتظره تا برگردم

بشینه تا برگردم😂

تو هم رهاش کن به نظرم

🙂

نه الزاما اتفاقا من این رفتار رو هم برای پسر هم دختر می‌پسندم اگر کسی نمیخواد با شما باشه نه نیازی س ...

آره این حرفتون درسته

فقط دلیلشو گفتم

بعضی آقایون واقعا پرنسس شدن و شبیه دخترا رفتار میکنن نباید اصلا توجه کرد بهشون فقط رازش همینه

🙂