2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختره همه چی تمامه

ربطی نداره ممکنه به نظر فرضا من عالی باشه ولی به نظر یکی دیگه خوب نباشه ولی خب مردا‌ معمولا با این شدن کنسل نمیکنن کسیو اگر یکی اینقدر علنی کنسل کرده فکر نکنم برگرده چه برسه به ازدواج 

ربطی نداره ممکنه به نظر فرضا من عالی باشه ولی به نظر یکی دیگه خوب نباشه ولی خب مردا‌ معمولا با این ش ...

من از یکی خوشم میاد و میگه علاقه بت ندارم جوابم همیشگی

قد قیافه هیکل اوضاع مالی همه چیم عالی هر جا میرم تعریفم میدن

این آقا وضع شون ضعیف شرایط شم معمولی گفتم حتی اگرم نداری با هم درستش میکنیم

ممکن بعد نظرش تغییر کنه

من از یکی خوشم میاد و میگه علاقه بت ندارم جوابم همیشگیقد قیافه هیکل اوضاع مالی همه چیم عالی هر جا می ...

نه و البته به نظرم عزت نفستون رو حفظ کنید شما یبار پیشنهاد دادید به قول قدیمیا یه نازی هم بلاخره باید داشته باشید اینطوری حتی اگر بشه احترامی در رابطه براتون قائل نمیشه سعی کنید دیگه سمت اون شخص به خصوص نرید 

نه و البته به نظرم عزت نفستون رو حفظ کنید شما یبار پیشنهاد دادید به قول قدیمیا یه نازی هم بلاخره بای ...

فامیل درجه یک 

هر دو خانواده مذهبی هستیم گفتم حتی اگه دوست نداری پوشش تغییر میدم همش میگه بر اساس افکار خودم میگم آخه چی میتونه باشه 

فامیل درجه یک هر دو خانواده مذهبی هستیم گفتم حتی اگه دوست نداری پوشش تغییر میدم همش میگه بر اساس افک ...

البته درجه یک که میشه برادر خواهر 😂

منظور درجه دوئه که احتمالا پسرعمو پسر داییی چیزی باشه 

احساساتون رو درک میکنم میدونم علاقه مند هستید ولی با این شرایط اگر بیشتر اصرار کنید اگر نشه ممکنه ابروتون بره یا حتی خدایی نکرده بگن فلانی چقدر اصرار کرد ما گفتیم نه

اگر بشه با ارزش کمتری وارد اون رابطه شدید که برای یک خانم اصلا جالب نیست بهتره الان صبر کنید و دیگه واکنش دیگه ای نشون ندید بزارید اون تصمیم بگیره که جلو بیاد یا نه

ربطی نداره ممکنه به نظر فرضا من عالی باشه ولی به نظر یکی دیگه خوب نباشه ولی خب مردا‌ معمولا با این ش ...

یه سوال بپرسم 

پسری که باهاش کات کردی 

و اصلا بهش پیام ندادی و خودش تورو ریمو و انفالو کرده از پیج بعد یه ماه هم تو اینستا بلاک ات کرده 

این کارش برای چی هست 

وقتی تو هیچ پیامی‌ هم ندادی بهش 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

شاید یکی دیگه رو دوس داره.

دختر بگه ن ممکنه نظرش تغییر کنه ولی پسر به هیچ وجه 

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

یه سوال بپرسم پسری که باهاش کات کردی و اصلا بهش پیام ندادی و خودش تورو ریمو و انفالو کرده از پیج بعد ...

من تا حالا با کسی تو رابطه نبودم 

اینم فقط پیام دادم ابراز علاقه کردم

یه سوال بپرسم پسری که باهاش کات کردی و اصلا بهش پیام ندادی و خودش تورو ریمو و انفالو کرده از پیج بعد ...

پیشگیری از هر گونه برگشت به عقب در واقع این اقدامات خیلی حاده چون تقریبا هیچ پسری اینکارو نمیکنه اگر اینکارو کرده یعنی کلن هیچ رابطه ای نمیخواد با شما داشته باشه