بچه ها من عروس کوچیک هستم مدت کمی هست ازدواج کردم به جاری وسطی داره ده سالی هست ازدواج کرده خیلی دنبال و جلب توجه و خودشیرینی تو خانواده شوهره و میاد میشینه از خانواده شوهر بد میگه بد تو روشون میخنده و سرویس میده بهشون و از وقتی که من اومدم باهاشون خوب تر هم شده و بعد خانواده شوهرم بدترین آدمهای روی زمین و اینجوری نیستن ارزش داشته باشه آدم صداشو بزاره نامزدی میرفتم میومدم لباس پوشیدن و نحوه حرف زدن و رفتارش دیدنی بود الان هر کاری من میکنم کپی میکنه یادگرفته کپی من هر چی بپوشم هر مدل استایل کنم و به خودم برسم انجام میده حتی لهجشم عوض کرده مدل من حرف میزنه و کلمات رو میکشه یا هر جور من میشینم پا میندازم رو پام میندازه دست بزارم زیر چونم میندازه هر حرکتی ناخودآگاه بدنم انجام میده اونم کپی برداری میکنه اون لحظه یعنی بعضی وقتا خندم میگیره و یه از اقوامم قشنگ متوجه شده و میگه تو اومدی اینا یادگرفتن چجوری لباس بپوشن و حرف بزنن و رفتار کنن و اون روز جایی بودیم بچش رو صدا میکرد جاریم و حرف زدنش و لحن صحبتش هم عوض شده و کاملا مشخصه و موندم از دست این چیکار کنم چون هر کاری میکنم انجام میده و من خودم آدمی هستم نمیتونم اصلا از کسی کپی کنم موندم این چجوری ریز به ریز همه رو کپی برداری کرده