2777
2789

خواهرم و نامزدش باهم رل بودن چند وقت میشه نامزد کردن چند روز پیش خواهرم اومد از مادرم اجازه بگیره شب خونه نامزدش اینا باشه مادرم بهش اجازه نداد و کوبید تو صورتش و گفت این حرفو اینجا گفتی دوباره تکرار نمیکنی.

تازه بیچاره ها تصمیم گرفته بودن تو ایام محرم با تور دو تایی برن کربلا بابام نزاشت کلی ذوق هم داشتن بعدش تصمیم گرفتن که اربعین برن امروز خواهرم رفته بود پاسپورت زیارتی بگیره مامان بابام پاسپورتشو دیدن کلی فحش بارش کردن بابام بهش میگه امام حسین بی حرمت میکنی مامانم بهش میگه ج*نده بی حیا هنوز نه عقدی کردی نه چیزی میخوای با یارو بری مسافرت خواهرمم قهر کرد از بعد از ظهر تا الان تو انباری نشسته و داره غصه میخوره نه ناهار خورد نه شام در انباری ام بسته بازه نمیکنه چند بار رفتم بهش سر بزنم براش غذا ببرم فقط صدای گریه اش میومد😔🥲

خب عقد کنن بعد برن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر و مادرت میتونن با دوستی و محبت خواهرتو روشن کنن نه با این حجم تلخی و دشمنی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خب باهم نامزد باشن برن ایرادش چیه؟

ایراد داره ..محرم نیستن..اگه گناهی پیش بیاد و بچه ای باشه ..میشه حروم...اما عقد هرچی بشه صدتا بچه هم بیارن میگن شوهرشه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
نمیخوان که رابطه داشته باشن😐

تو از کجا میدونی..قول دادن یا چی ....اتفاقه پیش میاد....فک کنم خودت بچه ای درک نمیکنی

تو از کجا میدونی..قول دادن یا چی ....اتفاقه پیش میاد....فک کنم خودت بچه ای درک نمیکنی

رابطه هم اگه بخوان داشته باشن به خودشون مربوطه جدا از اون ما رسم داریم تو مراسم نامزدی صیغه هم میخونن پس کارشون حرام نیست 

نمیخوان که رابطه داشته باشن😐

عزیزم آدم توی این دوران پنبه و آتیشه

باید مراقب باشید 

مادذپدرت حق‌ دارن

ولی باید روشن کنن خواهرتو

نه با دعوا

تو بهش بفهمون پس فردا همین خانواده شوهرش میزنن توی سرش