2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ارایشگرم 

ولی فوق لیسانس روانشناسی دارم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چرا ادامه ندادین؟علتش نبود علاقه بود یا چی

از 12/13سالگی رفتم یاد گرفتم 17سالگی کامل ارایشگر بودم 20سالگی تو فنی حرفه ای اموزش میدادم

مشتری داشتم هنرجو داشتم بعد سالن زدم

درسم میخوندم دیگه درامد داشتم خاک ارایشگری گرفتتم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

از 12/13سالگی رفتم یاد گرفتم 17سالگی کامل ارایشگر بودم 20سالگی تو فنی حرفه ای اموزش میدادم مشتری داش ...

کار خوبی کردین والا

ایشالله که موفق باشید 

فقط شما ک توی این فیلد بودین

این درسته ک میگن روانشناسی درآمدی نداره؟

خودم حس میکنم اشتباهه

این دلیل نمیشه ما نمیریم پیش روانشناس بقیه هم نرن😂

و خب فکر کنم کسی تا آخرشو بره بتونه زندگیشو خوب بچرخونه 

شما بابت درست یا غلط بودنش میدونین؟

کار خوبی کردین والاایشالله که موفق باشید فقط شما ک توی این فیلد بودیناین درسته ک میگن روانشناسی درآم ...

ببین ابجی من فقط درس خوندم هیچی نمیدونمچاما من خودم پیش روانشناس میرم

همسرم میره

خواهرم میره

و درامد واقعا بالاست 

بعد میدونی روانشناس ها خودشونم پیش روانشناس میرن

مخصوصا الان بازار گرمه چون همه یه جور وسواس یه جور غم دارن تو زندگی 

ببین ابجی من فقط درس خوندم هیچی نمیدونمچاما من خودم پیش روانشناس میرمهمسرم میرهخواهرم میرهو درامد وا ...

مرسی عزیزدلم 

ایشالله خدا به خودت و خانواده و پسر گلت سلامتی بده

منو هم دعا کن لطفا 

مرسی عزیزدلم ایشالله خدا به خودت و خانواده و پسر گلت سلامتی بدهمنو هم دعا کن لطفا

چشممممم دورت بگردم برای حاجت قلبیت ۱۰۰۰صلوات میگم

چشممممم دورت بگردم برای حاجت قلبیت ۱۰۰۰صلوات میگم

الهی من قربونت بشممممممم بخدا 

بغضیم کردی عزیزم

خیلی ممنونت میشم همون یه صلوات هم کافیه که دعا کنی با قلبت من این روزا دلم آروم بگیره 

شرمنده دعاهای مامان بابام نشم همین

الهی من قربونت بشممممممم بخدا بغضیم کردی عزیزمخیلی ممنونت میشم همون یه صلوات هم کافیه که دعا کنی با ...

فداتشم من خواهرم انشالله به حق بزرگی خداوندمتعال همیشه سرت بلند باشه جلو خانواده گلم

من عاشق صلوات فرستادن برای خواهرامم با جون دل میگم 

هروقت خواستی بهم بگو برات میفرستم ۱۰۰۰تا ۱۰هزارتا

فداتشم من خواهرم انشالله به حق بزرگی خداوندمتعال همیشه سرت بلند باشه جلو خانواده گلممن عاشق صلوات فر ...

هرچقدر که دل پاکت رضایت داد

و نمیدونی چقدر خوشحالم کردی

الهی خدا دلتو خوشحال کنه :)

هرچقدر که دل پاکت رضایت دادو نمیدونی چقدر خوشحالم کردیالهی خدا دلتو خوشحال کنه :)

دورت بگردم خوشحالم خوشحال شدی