2777
2789

من با خانواده شوهرم زندگی میکنم و شوهرم بیشتر وقتشو با خانوادش میگذرونه یعنی از سر کار بیاد فقط با خانوادشه تا شب که خوابش بیاد حالا امشب اومد صورتشو اونور کرد خوابید همیشه همین کارو میکنه منم گفتم منم به توجه نیاز دارم یکمم به من توجه کن ماهی دو بار رابطه داریم اونم به زور همیشه من پیش قدم میشم من گفتم منم نیاز دارم خب گفت می خاری😭 بعد بهم گفت خراب و کلی کتکم زد از همون موقع گریم اصلا بند نمیاد خسته شدم از این زندگی هیچکسم ندارم که پشتم باشه

لطفا برای سلامتیم صلوا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفتی من خراب نیستم 

تو مردونگی نداری اونموقع تا فیها خالدونش میسوخت

عزیزم حالا که چشمای خوشگلت خورد به امضام دعا کن برای شوهرم کارخوب جور بشه شدیدا و عمیقا به دعات محتاجم❤️🌹🙏

منم بی کسم تک و تنهام انگار خودممو خودم زندگیم جهنم هر چی ب دهن حرومش میاد بارم می‌کنه خانوادش ک دارن دیبونه ام میکنن همیشه اونجاس

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

کتک زده دستش بشکنه الهی‌ شنبه برو پزشک قانونی پرونده تشکیل بدن برات

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

گفتم بدتر کتکم زد

خانوادت پشتبان نیستن؟

اگه شرایط طلاق نداری 

لاقل تو هم میزدیش

عزیزم حالا که چشمای خوشگلت خورد به امضام دعا کن برای شوهرم کارخوب جور بشه شدیدا و عمیقا به دعات محتاجم❤️🌹🙏