2777
2789
عنوان

به عنوان یه بچه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب این نظر توعهاستاد روانشناسیمون می گفت خانواده هایی که خیای اختلاف دارن ولی جدا نمیشن که بچه آسیب ...

بله حرفتون کامل درسته منم موندم روانشناس گفته بود ولی متاسفانه بعضیا عقل فهمشون کمه

کاربری دست دونفره

خب این نظر توعهاستاد روانشناسیمون می گفت خانواده هایی که خیای اختلاف دارن ولی جدا نمیشن که بچه آسیب ...

همه که این طوری نیستن بعضی خانواده ها بعد از پنجاه سال هنوز با عشق زندگی میکنن صد در صد اونا بهترن و در ضمن روانشناستونم بدرد خودتون می خوره دیگه ریپ نزن

پس چیکار کنم آخه 😔خیلی اوکی هستن کلی از خودم قیافم اخلاقم تعریف می‌کنند تا می‌فهمن بچه طلاقم بهم می ...

خب حتما بد عنوان میکنی

یا روحیتو حساس نشون میدی طرف میترسه

من واقعا طلاق پدر مادرم تاثیری روم نداشت

فقط یکم از لحاظ مالی اذیت شدیم

خواستگار هم که خب قبلش به معرف میگم بگو بهشون که پدر مادرم جدا شدن، اونا هم میگن مشکلی نداریم

با خ. استگاره هم که میرم بیرون یا حرف انقدر محکم هستم که جرئت نکنه سر این موضوع حرفی بهم بزنه

یه زمانی تابو حساب میشد، الان نصف ملت طلاق گرفتن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
خب دیگه..اونی ک وقت بزاره بیشتر بشناستت و اگه شخصیت خودتم اوکی باشه و ادم منطقی ای باشی چرا باید بره ...

حرف زدیم اوکی بودیم کلی از قیافم اخلاقم تعریف کردن خیلی باهم تفاهم داشتیم تا اینکه فهمیدن بچه طلاقم گفت نه میترسم بعدا طلاق بگیری 

کاربری دست دونفره

ببخشید عذرمیخام بچه طلاق که بچه نامشروع نیست که اینقد بچهای طلاق رو اذیت میکنن تازه همون نامشروع هاشم گناهی ندارن چه برسه شما بین پدرمادرتون تفاهمی نبوده و جدا شدن خیلی بهتر از این بود ک می موندن و بچهارو عذاب میدادن با دعواها شون چرا فک نمیکنن شما الان روح روان اروم تری نسبت به بچهایی ک وسط دعواها و بزن و بشکن پدرمادر بزرگ شدن دارین واقعا تا کی میخان اینقد سطح دیدگاهشون پایین باشه 

پسر قشنگم مامان عاشقته🩵

خب حتما بد عنوان میکنییا روحیتو حساس نشون میدی طرف میترسهمن واقعا طلاق پدر مادرم تاثیری روم نداشتفقط ...

نمیدونم شایدم بخاطر همین هست واقعا خوشبحالتون 

کاربری دست دونفره

حرف زدیم اوکی بودیم کلی از قیافم اخلاقم تعریف کردن خیلی باهم تفاهم داشتیم تا اینکه فهمیدن بچه طلاقم ...

عجب..هیچوقت ناامید نشو بلخره اون شخص میاد..تو تمرکز کن رو خودت

ببخشید عذرمیخام بچه طلاق که بچه نامشروع نیست که اینقد بچهای طلاق رو اذیت میکنن تازه همون نامشروع هاش ...

نمیدونم واقعا اصلا بعضیا درک ندارن هربار بخاطر شنیدن این حرفشون کلی گریه میکنم و آرزو مرگ دارم 

کاربری دست دونفره

عجب..هیچوقت ناامید نشو بلخره اون شخص میاد..تو تمرکز کن رو خودت

من بخدا خودم خوبم شاغلم همه چیم اوکیه اما حرف اونا نابودم می‌کنه همیشه آرزو مرگ میکنم که این همه تحقیر میشم

کاربری دست دونفره

من بخدا خودم خوبم شاغلم همه چیم اوکیه اما حرف اونا نابودم می‌کنه همیشه آرزو مرگ میکنم که این همه تحق ...

چرا اصلا منتظر کسی هستی یا حرفشون برات مهمه؟

تنهایی ادامه بده و اگه قسمت باشه خودش میشه

چرا اصلا منتظر کسی هستی یا حرفشون برات مهمه؟تنهایی ادامه بده و اگه قسمت باشه خودش میشه

خب خسته شدم از تنهایی دوس دارم ازدواج خوبی داشته باشم ولی اینجوری دلمو میشکنند آخه گناه من چیه مگه 😔😔

کاربری دست دونفره