2777
2789
عنوان

به عنوان یه بچه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 50 پست

خب ضعف نشون میدی که خواستگارات اینجوری میکنن

منم بچه طلاقم ولی هیچ خواستگاری سر این موضوع چیزی بهم نگفته و جرئت ندارن بگن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
وا چه ربطی داره الان خیلی از بچه های طلاق روان سالم تری از بچه های دیگه دارن چون شاهد دعوا وبحث کمتر ...

منم همینو میگم ولی هرچی خواستگار داشتم بخاطر این موضوع رفتن 😔

کاربری دست دونفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ضعف نشون میدی که خواستگارات اینجوری میکننمنم بچه طلاقم ولی هیچ خواستگاری سر این موضوع چیزی بهم نگ ...

پس چیکار کنم آخه 😔خیلی اوکی هستن کلی از خودم قیافم اخلاقم تعریف می‌کنند تا می‌فهمن بچه طلاقم بهم میزنند 

کاربری دست دونفره

🤣🤣🤣 سعی کن دیگه جایی نظر ندی

جواب خوبی بهش دادی واقعا این نظر خنده داره

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

اطرافیانت عوض کن من دوستام دو تا خواهر بچه طلاق بودن ازدواج خوبی هم داشتن دختر خاله هام همینطور

پس چرا منه بدبخت اینجورم شرایط های عالی رو بخاطر این جریان از دست میدم 

کاربری دست دونفره

چون خیلی خیلی مسخره و خنده دار بود

خب این نظر توعه

استاد روانشناسیمون می گفت خانواده هایی که خیای اختلاف دارن ولی جدا نمیشن که بچه آسیب نبینه اتفاقا بچه تو اون محیط بیشتر آسیب میبینه به خاطر بحث و دعوااای زیاد اگه جدا بشن و بچه تک والد بشه باز بهتره تا تو اون شرایط بزرگ شه

حالا شما اگه بیشتر از یه روانشناس میدونی من حرفی ندارم علامه دهر خانومم باسواد😏

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤