2777
2789
عنوان

به عنوان یه بچه طلاق

355 بازدید | 50 پست

به عنوان یه بچه طلاق همیشه تو زندگیم از همه آسیب دیدم همیشه ضربه خوردم😔😔با هرکس میخام ازدواج کنم تا می‌فهمه بچه طلاقه فرار می‌کنه میگه توهم بعدا طلاق میگیری بخدا دیگه خسته شدم چقدر من بدبختم کاش بمیرم 😔😔🥲 با اشک گریه تایپ میکنم

کاربری دست دونفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختری که دوستش داشتم بچه طلاق بود..و خیلی نگران بود که شوهرش ادم درستی باشه تا بعدا جدا نشه و ابرو خودشو مادرش نره بگن ایراد از خودش بوده..

خداروشکر بنظر ب ارزوش رسید

وا چه ربطی داره الان خیلی از بچه های طلاق روان سالم تری از بچه های دیگه دارن چون شاهد دعوا وبحث کمتری بودن

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
دختری که دوستش داشتم بچه طلاق بود..و خیلی نگران بود که شوهرش ادم درستی باشه تا بعدا جدا نشه و ابرو خ ...

منم خیلی نگرانم و دوس دارم آدم مناسبی انتخاب کنم ولی آخه گناهم چیه همه میگن بچه طلاقی فرار می‌کنند. 

کاربری دست دونفره

واسه حرف بقیه خودتو آزار نده ولشون کن حتما لیاقت تورو ندارن و بدون تنها نیستی خیلیا اینجورین و اینکه تو باارزش تر از اینایی که بخوای واسه حرف بقیه ناراحت بشی

بگذشت و چه گویم که چه بر من گذشت..(والله إني أحبه كثيرًا)🥺❤️‍🩹

وا چه ربطی داره الان خیلی از بچه های طلاق روان سالم تری از بچه های دیگه دارن چون شاهد دعوا وبحث کمتر ...

دقیقا

ما انقد اعصاب خوردی کشیدیم ک اگه طلاق میگرفتن صد لول سالم تر بودیم