2777
2789
عنوان

صداى روده ibs

112 بازدید | 20 پست

واى خسته شدم بخدا از اين روده بى صاحاب من ٦ ماه درگير ibs هستم يعنى روزه هام خيلى ضدا ميده و اينجورى نيست كه بگم دستشوييه كلا صدّا ميده مخصوصا وقتى طاق واز ميخوابم خيلى بيشتر و ابرو بره ديگه خسته شدم ١٢ روز پيش رفتم دكتر و بهم دارو داد ولى صدا ها هنوز خوب نشدن طبيعيه؟ يا بايد خوب ميشد تا الان 🥲🥲🥲با اينكه اين همه رعايت غذايى ميكنم و فقط حالت تههووع و اسهالم خوب شده كامل لطفا اگر تجرّبه اى داريد بگيد چون اين صدا خيلى ابرو برههههه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️و به استرس هم خيلى ربط نداره چون تو حالت ارومم صدّا ميده باز اگر يه چيز بگيد كه خوبش كنه تا آخر عمر دعاتهم ميكنمممم

والا مال منم خیلی صدا میداد کنترل استرس و اضطراب باید بکنی.

دوم اینکه داروهات چی بودن ب من فقط مبورین داد و پنتوپرازول چن تا قرص اعصابم روش الان اصن صدا نمیده و اینکه تغذیتم باید درست کنی من لصن لبنیات نمیخورم.

یا اینکه آیبروگل هم بگیری خوبه

امیدوارم وقتی مرگ میاد سراغتون زنده پیداتون کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا مال منم خیلی صدا میداد کنترل استرس و اضطراب باید بکنی.دوم اینکه داروهات چی بودن ب من فقط مبورین ...

چند روزه صدأت رفع شد 🤦🏻‍♀️من حتى استرسم ندارم همينطورى صدّا ميده واقعا أسير شدممم

والا مال منم خیلی صدا میداد کنترل استرس و اضطراب باید بکنی.دوم اینکه داروهات چی بودن ب من فقط مبورین ...

پروبيوتيك ديسكلومين دايميتيكون ريفاكسيمين قرص سوپرمينت هم خودم دوروزه گرفتم ميخورم ولى هنوز چيزى تاثيرى نزاشته 

پروبيوتيك ديسكلومين دايميتيكون ريفاكسيمين قرص سوپرمينت هم خودم دوروزه گرفتم ميخورم ولى هنوز چيزى تاث ...

مبورین بگیر س وعده بخور ماتیلور و پنتوپرازول ناشتا 

فلوکستین و آمی تریپتیلین و گاباپنتین.

من گاهی پوره شیرین بیانم میخورم.

الانم محلول آیبروگل

يعنى تا آخر عمر روده ها انقدر صدا ميدن؟😐🤦🏻‍♀️

تو محلول آیبروگل بگیر بهتر میشی من خودم الان اصن صدا نمیده تازه بهتر شده کمتر سرویس میرم

تو محلول آیبروگل بگیر بهتر میشی من خودم الان اصن صدا نمیده تازه بهتر شده کمتر سرویس میرم

عههه حب خداروشكر پس حتما ميگيرممم

شما چقدر درگيرش هستيد؟