2777
2789

برادخترا منظورمه.. یا میگن 30به بالاکسی بشه دختر منظورمه کسی نمیگیرتش؟؟ همین سایت شنیدم برام سوالع چرا؟؟ 30که جوونه.. تازندس میگن ۳٠فلانه سن بالاس و... تا یکی30سالگی میمیره میگن فلانی جوون بود که.. خودمو نمیگما کلا برام سواله

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه اینها از شهر به شهر و از موقعیت به موقعیت متفاوته

شما تا زمانیکه اگه چهرت زیبا باشه و جوان‌تر نشون بدید خاستگار دارید

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

چون خودشون کودک همسرن فکر میکنن اونی که تو نوجوونی شوهر نکنه دیگه شانس ازدواج نداره

اتفاقا دخترای خانواده های اصیل همشون همون حدود ۳۰ سال ازدواج میکنن

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

کلی ازدواج سی به بالا داشتیم حتی ازدواج دومشون ک هم بچه دار شدن هم ازدواجای عالی ای کردن با مرد مجرذ

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

استاد ۳۷ ساله‌ی من پارسال با اون یکی استادمون ازدواج کرد 

الانم برای زایمان رفته فرانسه😐

اتفاقا بعد سی سال کیفیت خواستگارها میره بالا

هر چند اگر تعداد کمتر باشه

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

ملت زر زیاد میزنن😐 

حالا مثلا بقیه ۱۷،۱۸ سالگی ازدواج کردن، باشاه سویس ازدواج کردن 🫢😂 یه دماغو بیریخت که تنبونشو نمیتونه بکشه بالا ، اومده گرفتتشون😂😂

خانوما ۳۰سال به بالا عاقلن و با هر بی سر و پایی که از راه رسید ، ازدواج نمیکن بخاطر همین ، ازدواجشون سخته

الان خيليا ديدم تو سايت ميگن اطرافشون 15 تا 20 سالگي عروسي کردن ولي تو شهر ما همچين کاري عيبه 

يکي از دوستام که 19 سالگي ازدواج کرده همه بهش ميگن چه خبرت بود انقدر زود 

کم کمش 20 به بالا بايد باشي