2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چشم مرسی عزیزم

عزیزم ورزش زیاد بکن ، روبروی دیوار وایسا دستات رو به اندازه شانه هات باز کن کف دستت رو بزن به دیوار و پای چپ رو سمت بازوی راستت بالا بیار بعد پای راست سمت بازوی چپ ،یه ست ۲۵ تایی در روز انجام بده پیاده روی توی خونه انجام بده مدام تکرار کن داروهای مکمل هم بخور به شوهرتم بده ان شاالله جواب میگیری

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
ببین صلاحت اینه دیرتر باردار بشی اما وقتی بشی خدا نی نی همه چی تموم برات گذاشته کنار، یه چند سال دیگ ...

عزیزمی ممنونم از دلگرمیت 

حرفت باعث شد بیشتر قدر مادرم رو بمونم 

چون مادرم دو سال هست یه مشکلی براش پیش اومده نیاز به مراقبت داره 

بردمش پیش خودم 

الان خونه خواهرم هست بعدش من 

عزیزمی ممنونم از دلگرمیت حرفت باعث شد بیشتر قدر مادرم رو بمونم چون مادرم دو سال هست یه مشکلی براش پی ...

شک نکن در خدمت به والدین، هم در دنیا هم در آخرت نتیجشو خواهی دید، انشالله موفق و پایدار باشی

منم سقط داشتم بعدش دوباره باردار شدم پسرم ماه دیگ میشه دوساله دخترمم ماه دیگ میاد

به سلامتی عزیزم من پارسال سقط داشتم هنوز باردار نشدم البته عفونت قارچی دارم دلم گرفته