2777
2789
عنوان

تو رابطه باید چه چیزایی مشخصا بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 44 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا در چه حد؟

در حد هیچی.

اصلا اصلا نباید بگی.

این مردا، خونواده خودشون هزارتا گند و کثافت داره، ولی خودشون رو باکلاس میدونن، خدا نکنه از مال خبر پیدا کنن، دیگه تاااااا تورو نچزونن دست بردار نیستن. اینا اسرار خونوادگی هست. از خونه پدرت رفتی، همه چیز رو فراموش کن. یه زندگی نو بساز. دور باش، دور شو، رفت و آمد نکن، نهایت درحدی که شوهرت شما رو ببره خونه پدرت یه چایی بخوره و بره، بعد غروب بیاد دنبالت یه چایی بخوره و برگردین. 

به ولله این خانواده که شما دارین، بیچاره ات میکنن، شوهرتم به اونا اضافه میشه. پس keep your mouth ! یعنی اون دهن رو تا همیشه ببند. من خودم ۸ ساله زندگی میکنن، جلو شوهرم تلفنی هم با خونواده حرف نمیزنم، شاید بخواهیم چیزایی بگیم، چه معنی داره شوهر بدونه. البته شوهر من پرس و جو کن هست، خوشم نمیاد.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

ولی من از اول گفتم حالا نه با جزئیات کامل ولی گفتم چون خودش میفمه دیگ

میاد تو خانواده برا ازدواج و دارک میشه اگ نگم

ی فرفری ۱۷ سالم_ آقایون درخاست دوستی ندید من مث مامانو خاهرتون نیستم 

آخه معمولا جنبه شو ندارن،قراره همیشه بزنه تو سرم،دیدش بهم عوض میشه،شکاک میشه

خب هرکی هم باشه دوست داره از خانواده خوبی دختر بگیره تو خودت دوست نداری خانواده طرفت خوب باشن؟؟

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

خب هرکی هم باشه دوست داره از خانواده خوبی دختر بگیره تو خودت دوست نداری خانواده طرفت خوب باشن؟؟

اره خب،ولی من فقط خودم میدونم پاکم هیچکس اگه همچین چیزیو بفهمه دیدش خوب نمیشه....خودمم باشم دیدم عوض میشه...

ولی من از اول گفتم حالا نه با جزئیات کامل ولی گفتم چون خودش میفمه دیگمیاد تو خانواده برا ازدواج و دا ...

اره منم گفتم بهش 

اره خب،ولی من فقط خودم میدونم پاکم هیچکس اگه همچین چیزیو بفهمه دیدش خوب نمیشه....خودمم باشم دیدم عوض ...

خب اگه مثلا بعداز ازدواج بفهمی خانواده طرفت چه جوری هستن ناراحت نمیشی که چرا از اول بهت نگفته؟؟

اره خب،ولی من فقط خودم میدونم پاکم هیچکس اگه همچین چیزیو بفهمه دیدش خوب نمیشه....خودمم باشم دیدم عوض ...

ببین منم پدرم معتاد ولاشی وزن باز بوده الانم۲۰ساله جداشدن من الان یه نامزد دارم همچیو بهش گفتم همون اول بهشم گفتم خانواده من اینجورین اگه حاظری بامن باشی که خیلی عالیه اگه نه که برو به سلامتی

خب اگه مثلا بعداز ازدواج بفهمی خانواده طرفت چه جوری هستن ناراحت نمیشی که چرا از اول بهت نگفته؟؟

دیقا بعد فک میکنه همیشه همینیو اعتمادش از دس میره

ی فرفری ۱۷ سالم_ آقایون درخاست دوستی ندید من مث مامانو خاهرتون نیستم