2777
2789
عنوان

ان تی و جنسیت جنین

156 بازدید | 19 پست

خانوما بچه اولمه.اول از همه سالم بودنش برام مهمه ولی دوستدارم بچه اولم پسرشه.

رفتم ان تی جنسیتو پرسیدم گفت خیلی کوچیکه جنین معلوم نیست دختر پسرش ب اصرار زیاد من گفت احتمال زیاد دختره.

برای کسی پیش اومده ان تی دقیق بگه.

اینم بگم همه علائمم پسره.حالت تهوع ندارم چیزی دلم نمیخواد بجز دوغ ک باید سر سفره باشه.

فقط شدید خستمو خوابم میاد.

میشه راهنماییم کنید.

ربطی به ویارو اینا نداره ولی اکثرن مادردختر تنبل میشه پسر زرنگ

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم والا هرکی به چی میگه

سالم باشه هرچی میخواد باشه 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

منم یازده هفته رفتم گفت احتمالا دختره ولی یه خانمه دیروز تو گهواره گفت پیش همون دکتر رفته گفته احتمالادختره و پسرشده بچش الان ۲۶هفتس انتی خیلی اشتباه داره خوددکترم گفته انتی فقط یه احتماله دخترم خیلی اشتباه میشه به من گفت اون خانمه روزی ۴۱بار سوره ماعون خوندم نیت کردم بچم پسرباشه و رفتم انتی پسرشده منم میخونم ازدیروزه شمام خاستی بخون

منم یازده هفته رفتم گفت احتمالا دختره ولی یه خانمه دیروز تو گهواره گفت پیش همون دکتر رفته گفته احتما ...

مرسی عزیزم ایشالله اول سالمو صالح باشه دوم پسر باشه 🥹🥹🥹 چون من کلا یدونه میخوام بچه بیارم شرایط دوم سوم ندارم 

معمولا ۸۰٪ اگه بگن پسره حتما پسره ولی اگه تو ان تی بگن دختره خطا داره 

ولی به ویار نیست من همهههه چیم دختر بود ولی بچم پسر بودهنوزم اصرار دارم که دختره🤣

خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥
نه عزیزم نه چیزی دلم میخواد نه ویزی ازچشم افتاده حالت تهوع هیچیییی فقط یه سره خوابمو خستم فقط دوغ دل ...

وای خداروشکر یکی مث خودم پیدا کردم من 12 هفته و 3 روزمه هیچ تغییری با قبل بارداری نکردم ی ذره شکم دارم 

شوهرم هی میگه چی هوس کردی برات بیارم من هیچی نمیتونم بگم 

دیروز ابجیم میگف از ویارت بگو جنسیت بچتو حدس بزنم گفتم والا من هیچ ویاری ندارم تعجب کرده بود 

از این بابت خیلی میترسم ک علائم ندارم چون قبلانم دوتا سقط داشتم

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40