2777
2789
عنوان

مهریه همگی بیاین نظرتونو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 119 پست
کاری به قانون ندارم دین رو دارم میگم حرفم قانونی نیست

فرض کن مهریه نباشه بعد چند سال زندگی مرده بره دنبال یک زنده دیگه اونوقت اون زن بدبخت چیکار کنه تو این زندگی زجر کشیده مرده صاحب اموال شده بعد هیچی به هیچی؟

حآلا چون شما پسر داری فقط مراقب پسرها باشیمقانونی درست است که با علم روز دنیا پیش برهکدوم قاضی خودش ...

روغن بنفشه ادرار قضیه اش چیه؟ 

از قدیم میگن مراقب دخترا باشیم اما کسی به فکر پسرا نیست 

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۱۴ الان حدود ۱۰ میلیاردی حق تنصیف اموال شروط ضمن عقد باید سفت سخت گرفته بشه و راهی برای دور زدنش نب ...

اره همه حق و حقوق عالیه 

ولی کسی ک حق نگیره یه تعداد سکه معقول که طرف حداقل ی خونه درست حسابی بتونه بگیره...الان یه خونه ۶۰ متری بالای ۲ میلیارد هست(تهرانو نمیگم)

ولی حق و حقوق منطقی ترینش هست

.

اگه همه چی حقوق برابر بود تقسیم اموال حق طلاق برا دو نفر و حضانت بچه .. اونوقت مهریه معنی نداشت نه و ...

قوانین مون باید از ریشه اصلاح بشن همون قانون تنصیف امکان دور زدنش خیلیه

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

۱۱۴ الان حدود ۱۰ میلیاردی حق تنصیف اموال شروط ضمن عقد باید سفت سخت گرفته بشه و راهی برای دور زدنش نب ...

وقتی اموال و بزنه بنام یکی دیگه قانون دیگه به اون کاری نداره مگه مرد هیچی نداره

عزیزم مرد میتونه قبول نکنه ، هرکس با توجه به وضع مالیش مهر بزنه ، عموی من وقتی رفت خاستگاری زنش گفت ۵۰۰ سکه گفت ندارم بهت بدم ، حقوقم از بیست تومن قرار نیس بیشتر بشه نمیتونم بهت بدم چرا الکی قول بدم ، آخرش فک کنم ۳۰۰ تا زدن همونم زیاده ولی خب چون حق طلاق با مرده زن اغلب اوقات مهر حلال جون آزاد میکنه

فرض کن مهریه نباشه بعد چند سال زندگی مرده بره دنبال یک زنده دیگه اونوقت اون زن بدبخت چیکار کنه تو ای ...

مهریه باید باشه اما منطقی نه نجومی که هیچ وقت پرداخت نشه 

اره همه حق و حقوق عالیه ولی کسی ک حق نگیره یه تعداد سکه معقول که طرف حداقل ی خونه درست حسابی بتونه ب ...

اره واقعا با مهریه طرف باید بتونه یه زندگی ساده دست پا کنه برای خودش میگم که مهریه منطقی نه کم و زیاد 

شما حواست ب پسرت باشه مهریه بالا قبول نکنه،منتهی طبق دین،سیسمونی و جهیزیه باید پسرت بده نه دختر مردم ...

وقتی چشم شون به خانواده ی پولدار و لاکچری بیفته

برای اینکه سری  تو  سرها در بیارن  قبول می کنن

اکثر مهریه های بالا اینجوری به وجود میاد 

وقتی اموال و بزنه بنام یکی دیگه قانون دیگه به اون کاری نداره مگه مرد هیچی نداره

واسه هرچیزی راه دور زدن وجود داره متاسفانه