2777
2789
عنوان

مهریه همگی بیاین نظرتونو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 119 پست
دیروز تو پر بازدیدها دختره گفت با مادرم رفتیم خونه ی همسر پدرم جالبه مادرش همسر دوم بودبا هم توی ی ...

تو نی نی سایت دیدی نه اطرف خودت نه تو خانواده و طایفه ات

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

قانون ایران نمیگم قانون دین رو میگم طبق همون قانون دینی هم که الان بحثشه مهریه هر دوتا برو باید کامل ...

خب قوانین دین که به نفع مردهاس دیگه نگران چیه؟ 

من میگم هر داستانی دو سمت داره شاید اون پسر اخلاقش بد بوده یا خونوادش دخالت میکردن دختر بیچاره مجبور شده جداشه الانم اسم مطلقه میاد روش یعنی هیچ خسارتی هم نگیره؟؟؟

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا سهمیه بندی میکننمثلا ممکنه سالی یکی بشه

اونکه اره ما هرچی بخری یا ارث گیرت بیاد می‌تونه بیاد توقیف کنه

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

چه ربطی به مردهای اطراف من یا مردهای اطراف شما دارهبحث من این است که این ها قوانین عرب های شتر سوا ...

شما الان مهریه قبول داری یا نداری؟ 

معلومه برای مهریه باید چرتکه انداخت البته قبل عقد نه زمانی که  خطبه خونده میشه

تو نی نی سایت دیدی نه اطرف خودت نه تو خانواده و طایفه ات

مگه ملاک اقوام و فامیل من هستن؟؟

من تو جامعه زندگی می کنم

سفر رفتم 

شهری مثل کهنوج خیلی از مردها چهار تا همسر دارند

و گاها تمام خانم ها با هم توی یک خونه زندگی می کنن

آقاهه از چهار همسر بیست تا بچه  داره

اگه فامیل خودم نباشن

دیگه نباید برام مهم باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چه ربطی به مردهای اطراف من یا مردهای اطراف شما دارهبحث من این است که این ها قوانین عرب های شتر سوا ...

دارم این بحث میگم درس عبرت بشه بقیه حواسشون به پسرشون باشه

خب قوانین دین که به نفع مردهاس دیگه نگران چیه؟ من میگم هر داستانی دو سمت داره شاید اون پسر اخلاقش بد ...

خسارت بگیره اما خسارتی که مرد بتونه پرداخت کنه البته مرد خودش موقع عقد مقدار سکه دیده امضا زده شما مراقب پسراتون باشید هر مهریه ای رو قبول نکنن چون هرچی این دنیا نتونه بده سر پل صراط باید بده

مگه ملاک اقوام و فامیل من هستن؟؟من تو جامعه زندگی می کنمسفر رفتم شهری مثل کهنوج خیلی از مردها چهار ت ...

من اتفاقا کهنوج فامیل دور دارم ندیدم حتی دو زنه 🫤 شما اصلا حرف منو متوجه نشدی از همون اول میخوای دعوا درست کنی 😑

بنظر من یا تمامی حق و حقوق مثل تنصیف و حضانت فرزند و مسکن و تحصیل و اشتغال وطلاقو خروج از کشور و...

البته حضانت با هردو باشه 

یا یه تعداد سکه منطقی و درست

مثلا دو رقم اخر سال تولد مثل ۸۷

یا تهش ۱۱۴

بیش تر از اون دیگه اضافه هست

.

دارم این بحث میگم درس عبرت بشه بقیه حواسشون به پسرشون باشه

حآلا چون شما پسر داری فقط مراقب پسرها باشیم

قانونی درست است که با علم روز دنیا پیش بره

کدوم قاضی خودش برای درمان بیماری روغن بنفشه به ک  و  ن   اش می ماله؟؟ 

یا ش  ا  ش   شتر می خوره؟؟

برای درمان میرن آلمان یا انگلیس پیش بهترین طبیب 

بچه های خودشون اروپا و آمریکا  ازدواج می کنن

بعد برای ما مردم عادی نسخه ی عرب های شتر سوار می پیچینن؟؟؟؟؟

قبول کردن خودشون بهشون زور نشده

اره دلیلش احمق بودنشونه شما مراقب پسر اطراف تون باید موقع مهریه تعیین کردن خر نشن یه مقداری انتخاب کنن که بعد دو دستی نزنن تو سر خودشون

کاری به قانون ندارم دین رو دارم میگم حرفم قانونی نیست

اگه همه چی حقوق برابر بود تقسیم اموال حق طلاق برا دو نفر و حضانت بچه .. اونوقت مهریه معنی نداشت نه وقتی حق طلاق برا مرده و تقسیم اموال وجود نداره

بنظر من یا تمامی حق و حقوق مثل تنصیف و حضانت فرزند و مسکن و تحصیل و اشتغال وطلاقو خروج از کشور و...ا ...

۱۱۴ الان حدود ۱۰ میلیاردی حق تنصیف اموال شروط ضمن عقد باید سفت سخت گرفته بشه و راهی برای دور زدنش نباشه