2777
2789
عنوان

کوتک خوردن از شوهر

316 بازدید | 22 پست

ممکنه مردی که یک بار زنشو زده و پشیمون شده بازم اینکار و کنه ؟ بگید باید چیکار کنم ؟ نمی‌خوام زندگیم خراب شده ؟ از طرفی احساس میکنم تمام روحم و جونم فروریخته ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین بار اول که قبح عمل میریزه 

بله 

میشه عادی 

متاسفانه

جلوش وایسین 

کوتاه نیاین به سادگی 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

همین بار اول که قبح عمل میریزه بله میشه عادی متاسفانهجلوش وایسین کوتاه نیاین به سادگی

کی گفته 

زن عمو من از عمو من کلی کتک خورد بعدش شد بره 

شد غلام حلقه به گوش

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
همیشه موقعه دعوا منو میزنه حتی الان ک حامله ام...نه عوص نمیشه

میشه نادیده بگیری برا خودت زندگی کنی 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
کی گفته زن عمو من از عمو من کلی کتک خورد بعدش شد بره شد غلام حلقه به گوش

خب همون 👈👈کلی کتک خوردنش مهم و بد 

دیگه چه فایده غلام و.. بشه 

از اون خانم چی باقی مونده 

اگر الان که اولین بار کوتاه بیان میشه👈کلییییی کتک

زندان گوانتانامو یا خونه زندگی مشترک؟ 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اگ یکبار بوده میخوای  گذشت کنین دیگ خودتون میدونین ولی اگ گذشت کردین سریع بعد صداش برد بالا تا برسه به دست درازیش تماس 110 صورتجلسه معرفی به پزشک قانونی جهت ایجاب پرونده سریع بعد جرات نمیکنه تو چشات خیره بشه تا برسه ک پرو بازی کنه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.