2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم از دست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 27 پست
من نمیتونم بعدم واقعا هیچ وقت نیاز نداشتم یعنی کلا دوست ندارم رابطه اگه بعضی وقتا هم باشه فقط بخاطر ...

خوب پس اینجا حرف همسرت درسته و شما سرد مزاج هستی 

اینجوری به زندگیتون آسیب وارد میشه باید درمان کنی گلم 

یه لحظه فک کن خودت دوست داری وقتی که خیلی پر شور هستی همسرت هیچ لذتی از رابطه نبره و فقط تحمل کنه تا زود تموم بشه ؟ 

خیلی این همه من تو زندگیش از خود گذشتگی کردم آنقدر تلاش کردم آخرم جوابم این بود

ازخودگذشتگی روول کنا مرد فقط رابطه نگهش میداره هرچی ازخودگذشتگی وفلان کنی یادش نمیمومه نکه مهم نباشه هس ولی نه اندازه اون همه مردابرای رابطه ازدواج میکنن وگرنه ازخودگذشتگی مادرشونم میکرده

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

شایدنیومده سمتت که توبری سمتش میخواسته ببینه کی میای سمتش دیده دیراومدی به این نتیجه رسیده سردیشوهرت ...

من بدم میاد برم چون دوست دارم همیشه اون بهم بگه ولی بازم مقصر من باشم نباید بهم این حرف می‌زد که بگه سرد باشی میرم با کسی

من بدم میاد برم چون دوست دارم همیشه اون بهم بگه ولی بازم مقصر من باشم نباید بهم این حرف می‌زد که بگه ...

عزیزم ازقدیم گفتن ازآن نترس که های وهویی داردازآن به ترس که سربه تویی دارد

دقیقا برامرداس

به شخصه دیدم هرمزدی گفته میرم زن میگیرم ومیرم بافلان و...هیچوقت اینکارونمیکنه 

ولی اونی که ناخودآگاه بیشترمهربون میشه یه دفعه تغییررفتارمیده واصلاحرفی اززن دوم و...نمیزنه رفتارش تغییرمیکنه ازاون بایدترسید 

به حرف نیس

حالاشماکوتاه بیا

اگه زندگیت رودوست داری نزاراینجوری بپاشه

اگه واقعامیلی نداری برودنبال درمانش روش های مختلف روامتحان کنین شایدلذت ببری

چون تو رابطه هم میگه تو عین ماستی من هیچ لذت نمیبرم هی بهم این حرفا میزنه

خوبه دیگه بهت میگه که تغییرکنی که بدبود میرفت بایکی دیگ

منظورش اینه توام کارایی کنی حتماهیچکارنمیکنی تورابطه هرکاراون کردو بعدشم تموم

خوبه دیگه بهت میگه که تغییرکنی که بدبود میرفت بایکی دیگمنظورش اینه توام کارایی کنی حتماهیچکارنمیکنی ...

نمیدونم شاید ولی ما زنا اگه مرد هم سرد بود هیچ وقت بهش نمیگفتیم که اره میریم با یکی دیگه 

نمیدونم شاید ولی ما زنا اگه مرد هم سرد بود هیچ وقت بهش نمیگفتیم که اره میریم با یکی دیگه

اره واقعا

نمیدونم چرامیگن مردا

شوهرمنم همینه ها به شوخی‌میگ یه زن دیگ بگیرم وفلان 

ولی من هیچوقت نمیگم بدم میاد ومیترسم اگه بگم واقعااعصبانی میشه 

اره واقعانمیدونم چرامیگن مرداشوهرمنم همینه ها به شوخی‌میگ یه زن دیگ بگیرم وفلان ولی من هیچوقت نمیگم ...

دقیقا شوهر منم همین طوره میگه زن دوم بگیرم ولی من به خودم این اجازه نمیدم این حرف بزنم بهم میگه تو هم سردی هم بچه دار نمیشی باید برم زن دیگه ای بگیرم 

تو باید بدونی که رابطه‌هاتون وقتی اینجوری سرد میشه، فقط با حرف و گفتگو حل نمیشه. اگه هم بهش شک داری، خودتو بیشتر درگیر کن. اینطور که گفتی، به نظر میاد هیچ کدوم از شما دیگه تلاش نمی‌کنید. اگه واقعا دلت شکسته، شاید لازم باشی جدی‌تر باهاش حرف بزنی و ببینی توی این رابطه کجا وایستادی. اما بخوام رک بگم، حرفا و شک‌های بی‌دلیل فقط اوضاع رو بدتر می‌کنه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!