2777
2789

من ی دوست پسری دارم ک دو ساله باهاشم ب زور میخاد بگه برو موفق شو یا سطح بالا شو باهم ازدواج کنیم خودش دانشجو دندون هست درسته خوبه  ادم ب جلو و موفقیت راهی میکنه اما انگار حس میکنم فقط میخاد من تکمیل تکمیل باشم با این ادم چیکار کنم دوسش دارم خب..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا یه پسر که اینده  دندونپزشکه دوست نداره خانومش خونه دار باشه اونم میخواد تو در کنارش رشد کنی و بهش برسی پس تو ام بهش نشون بده میتونی 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

هم سطح خودش رو میخاد

چرا نمیره هم سطح خودش پیدا کنه همیشه حس ناکافی بودن میده ی بار شنیدم ب دختر عمش میگفت همکلاسیم خیلی خشگلله اینا میتونه از لحاط مالی همو برسونیم ب بالا

خب میخواد تو هم سطح اش باشی ♥️ 🫂 

و کسی که تو رو به راه درست هدایت کنه و موفقیتت رو بهواد قطعا دوست داره ✨

و اینکه هیچ کس کامل نیست همه ی ما نقض هایی داریم اونم حتما مطلعه از این موضوع 

اینکه وادارت میکنه به پیشرفت خیلی خوبه ، تلاشتو بکن چون چیزی از دست نمیدی. ولی اینکه طرف برا ازدواج با تو که ممکنه سالها بعد انجام بشه ، شرطش همه چیز تموم بودنه تو باشه یه خورده ازش فاصله بگیر چون نه تنها تحصیلات و شغل ،که شاید فردا بعد زایمان نتونی به وزن قبلت برگردی و تو سری بخوری ازش یا چمیدونم مسائل دیگه

بگو همین ک منو داری برو خدا تو شکر کن ، والا اعتماد بنفس فقط تازه چهار گوشه بدنمم که سالمه دیگر چی م ...

هزار بار خیانتا هاشو غیبت هاشو بخشیدم  اخرین بار گفت غلط میکنم هر جور تو بخای میشیم اما انگار ادم نمیشه

تا یه حدی خوبه این هل دادن به سمت موفقیتاز یه حدی بیشتر بشه ینی از این ناراضیه ک هم سطحش نیستیجسارتا ...

من پشت کنکورم چون زمان دبیرستان ناخوش شدم نتونستم خوب بخونم اما تو اون زمان چند زبان یاد گرفتم و باشگاه خودمو داشتم