2777
2789
عنوان

شما جای من بودید ب این ادم چی میگفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا یه پسر که اینده دندونپزشکه دوست نداره خانومش خونه دار باشه اونم میخواد تو در کنارش رشد کنی و ب ...

میتونم بخدا ولی سر لج میندازه منو یاد حرفاش میوفتم ک پست حانوادم و خونمون پایین شهر بود میگفت

هزار بار خیانتا هاشو غیبت هاشو بخشیدم اخرین بار گفت غلط میکنم هر جور تو بخای میشیم اما انگار ادم نم ...

دیوونه ای با این موندی 🙄 خیانت ؟ واقعا اولش فکر کردم دنبال رشد توعه ولی الان میفهمم واسه سرگرمی با دختراس تو هم عین یه آشغال پرتش کن بره اشتباه کردی بخشیدی

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

دیوونه ای با این موندی 🙄 خیانت ؟ واقعا اولش فکر کردم دنبال رشد توعه ولی الان میفهمم واسه سرگرمی با ...

یجوری رفتار کرده بود انگار کی بود تازه میفهمم چی ب سرم اومده تازه از لحاط قیافه  و اندام صد هیچ ازش جلوترم

خیلی خوبه موفق باشینکاش پارتنرتون میدونستن ک سطح ادما به درس و شغل نیست

میخواستم همینو بهش بفهمونم ک با شکست مواجه شدم 

شنیدم ک میگفت دوست دختر خودم خیلی خوبه واسه زندگی اما رنگ پوستش مورد پسندم نیست یا مثلا همکلاسیش ازش بزرگتره میخاست ب اون پبشنهاد بده خیلی دلم شکست اصلا ب این چیزا فکر نمیکردم من

میتونم بخدا ولی سر لج میندازه منو یاد حرفاش میوفتم ک پست حانوادم و خونمون پایین شهر بود میگفت

خب عزیزم تحصیلات شعور نمیاره این یه دندونپزشک بی شعوره که اولش چشاشو باز نکرده ببینه چی میخواد و فقط با احساسات یه ادم بازی کرده ، واقعا هم زندگی با این ادم خودبین سخته تازه خیانت هم کرده 😑

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

خب میخواد تو هم سطح اش باشی ♥️ 🫂 و کسی که تو رو به راه درست هدایت کنه و موفقیتت رو بهواد قطعا دوست ...

امیدوارم بتونم گذشته هرو فراموش کنم و منم بتونم منم ب سطح اون برسونم ممنون بابت پاسختون

خب عزیزم تحصیلات شعور نمیاره این یه دندونپزشک بی شعوره که اولش چشاشو باز نکرده ببینه چی میخواد و فقط ...

بله خیلیم بی ادبه از رو دوست داشتن بهش چیزی نگفتم دیگه نمیکشم ممنونم از راهنماییتون

یجوری رفتار کرده بود انگار کی بود تازه میفهمم چی ب سرم اومده تازه از لحاط قیافه و اندام صد هیچ ازش ...

عزیزم🫠🫠 میتونی به همین بهانه تو ام بهش بگی قیافه تو در حد من نیست کاری که خودش کرد 

میخواستم همینو بهش بفهمونم ک با شکست مواجه شدم شنیدم ک میگفت دوست دختر خودم خیلی خوبه واسه زندگی اما ...

یکم تجدید نظر کن عزیزم🤦‍♀️فردا بعد ازدواج هم اینطوری مقایست کنه از نظر روحی داغون میشی

بازم باهاش با جدیت حرف بزن

امیدوارم بتونم گذشته هرو فراموش کنم و منم بتونم منم ب سطح اون برسونم ممنون بابت پاسختون

خواهش گلم هیچ وقت با دید ونفی به رابطه تون و اون شخص نگاه نکن چون مداوم چیزای منفی سراقت میاد 

دیدت تو رابطه مثبت باشه بهتره 🥲 

بله خیلیم بی ادبه از رو دوست داشتن بهش چیزی نگفتم دیگه نمیکشم ممنونم از راهنماییتون

عزیزم بنظرم ارامشت روانت وقتت از همه چی مهمتره خوب فکر کن و بهترین تصمیم رو بگیر🫀