2777
2789
عنوان

مترجمی و حقوق بین الملل

53 بازدید | 4 پست

سلام امسال کنکور دادم با تراز ک میشه پزشکی تعهدی اورد اما همزمان چند تا زبان یاد گرفتم و ک تجارت و مترجمی بین شرکت ها خیلی علاقه داشتم بین این دوتا علاقم خیلی موندم ب نظرتون چیکار کنم توروخدا راهنمایی کنید کسی در این حیطه مترجمی بوده یا حقوق بین المملی

حقوق بین الملل 

ولی برای بین الملل باید اول تا کارشناسی حقوق عمومی بخونی 

کارشناسی ارشد و بعدش رو بین الملل میتونی انتخاب کنی

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

حقوق بین الملل ولی برای بین الملل باید اول تا کارشناسی حقوق عمومی بخونی کارشناسی ارشد و بعدش رو بین ...

ممنون بابت راهنماییتون تو گوگل ک مطالعه میکردم نوشته بود یکی حقوق تجارت بین المللل هست و یکی هم تنها حقوق بین الملل ب نظرتون این رشته درساش سخته و پارتی خوبی میخاد واسه پیدا کردن کار؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون بابت راهنماییتون تو گوگل ک مطالعه میکردم نوشته بود یکی حقوق تجارت بین المللل هست و یکی هم تنها ...

من خودم سال دیگه کارشناسیمو میگیرم میخوام ارشد بین الملل بخونم...

هر رشته ای سختی خودشو داره، و باز هم در حقوق هر گرایشی سختی خودشو داره.

با هیچکدوم از گرایش های حقوق نمیشه مهاجرت کرد، ولی با بین المللی ها چرا میشه و بازار کارش هم خوبه 

و درباره پارتی...به نظرم آدم وارد که بشه خودش پارتی کن میشه

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

من خودم سال دیگه کارشناسیمو میگیرم میخوام ارشد بین الملل بخونم...هر رشته ای سختی خودشو داره، و باز ه ...

ممنون ک وقت گذاشتین جواب دادین همه میگفتن برو پزشکی ولی این همه سالی ک واسه زبان ها وقت گذاشته بودم حیفم میومد ایشالا موفق باشین