2777
2789

خیلی دوس داشتم بهش برسم ولی انگاری دیگه نمیشه خدا نمیخواد 

دعا کردم بهم ندادم بقیه حاجتامو تا جایی بهش رسیدم ولی اینو نه دیگ بمیرم بهش نمیرسم 

هعییی

خدایا شکرت دوست دارم ولی ای کاش اینم میشد😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منطقی باش شاید خارج از دایره زندگی تو بوده به فکر باش و مورد منطقی بگرد

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

دیگه میلی شوقی ب کسی ندارم 🫠من اونو می خواستم 😔

نه بابا اینقدررر پسر خوب هست

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

اون اقاام دوستت داره میخواد برسید یعنی؟

دیگه نه 

میگ وقتی که تو رابطه بودیم همه چی خیلی خوب بود ولی الان نه دیگ گفتم اگه میخواستی میتونستی باشی 😔😔ای خدا آخه من چیکار کنم 😭

خوبه شما تو رابطه این هنوزما کات کردیم انشاالله که مصلحت بهم رسیدنتون باشه :)

چی بگم گلم درسته هستیم اما بینمون خیلی سردی اومده خیلی سخته:) چند ماهی حتی نیومده یه سر بزنه واقعا نمیدونم چیکار کنم همین دیشب کلی با خدا حرف زدم گفتم میدونم کاری بی دلیل انجام نمیدی صبوری میکنم باز خودت کمکمون کن

همون شبش اعصاب خوردی شد باز بینمون

عاشقم❤️