2789
اسی چند تا بچه داری ؟راستش منم ناخواسته باردار شدم حتی فکر سقط هم افتادم ولی از خدا ترسیدم راستش شرا ...

خدا مادر عزیزت رو قرین رحمت کنه یکی میره ازین دنیا یکی تازه پا به این دنیا میزاره اصلا حرف مردم اهمیتی نداره تو این نعمت و رحمت رو از خدا داری عزیز دلم منم دوتا بچه دارم شاغلم اینم سومی هست شکررررخدا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا حفظشون کنه منم. پسر ودختر دارم

ممنونم خدا حفظشون کنه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خدا مادر عزیزت رو قرین رحمت کنه یکی میره ازین دنیا یکی تازه پا به این دنیا میزاره اصلا حرف مردم اهمی ...

ممنونم عزیزم خدا عزیزانت رو نگه داره 

خدا دسته گلات رو حفظ کنه 

اصلا یه جوریم 

دخترم ۱۲سالشه پسرم ۹سال اینقدر ذوق دارن 

ولی من میگم دیگه سنی ازم گذشته 

ممنونم عزیزم خدا عزیزانت رو نگه داره خدا دسته گلات رو حفظ کنه اصلا یه جوریم دخترم ۱۲سالشه پسرم ۹سال ...

دختر من ۱۴سالشه پسرم ۹ خیلی هم قشنگه دخترامون یه حس خاص رو دارن تجربه میکنن و پسرامون حامی به کوچولو قراره بشن الان دختر من خیلی حمایت میکنه منو میکه ممنون که داری اون بچه رو حمل میکنی کلی ذوق دارن و کلی برای هم امید میشن شکر کن فدات شم 

اگر هم تهرانی و نیاز به کمک داشتی بهم حتما بگو ماها با شرایط یکسان راحت تر همو درک میکنیم تا ادامی اطراف که فقط نظر میدن امشب هم شب جمعه است حتما روح مادرت شاده از اون تو راهی قشنگت

دختر من ۱۴سالشه پسرم ۹ خیلی هم قشنگه دخترامون یه حس خاص رو دارن تجربه میکنن و پسرامون حامی به کوچولو ...

چه جالب تقریبا شبیه هم هستیم از بعضی جهات 

البته خدا مادر عزیزتون رو حفظ کنه و سالیان سال ایشون مستدام باشه 

ببخشید میتونم بپرسم شما چند سالتونه هست؟

ممنونم عزیزم خدا عزیزانت رو نگه داره خدا دسته گلات رو حفظ کنه اصلا یه جوریم دخترم ۱۲سالشه پسرم ۹سال ...

اتفاقا دختر من عاشق بچه پارسال بعد سقط تو ذوقش خورد کلی براش گریه کردم 😭😭😭😭😭