2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر من ۱۴سالشه پسرم ۹ خیلی هم قشنگه دخترامون یه حس خاص رو دارن تجربه میکنن و پسرامون حامی به کوچولو ...

منم دخترم مرداد میره تو ۱۳پسرم ۱۰سالشه 

بچها بزرگ میشن یه نقلی تو خونه باشه حال دل آدم خوب میکنه من خودم عاشق بچه هستم خدا کنه اگه باردارم سالمم بیاد بغلم یاد سقط پارسال میفتم پاهام شل میشه باز خودم قانع میکنم اگه خدا خواسته پس هدیه خدا حتما سالمه😔😔😔

منم دخترم مرداد میره تو ۱۳پسرم ۱۰سالشه بچها بزرگ میشن یه نقلی تو خونه باشه حال دل آدم خوب میکنه من خ ...

چقدر جالب هممون توی یه شرایطیم سومیه و بچه هامون تقریبا هم سن به نیک بگیریم من که خیلیییی برام جالب بود دوستان 

ای جاااانم الهی به بزرگی امام زمان این مهمون کوچولو بمونه براتون و دا همگیتون شاد بشه

راستی من هنوز به همسرم هم نگفتم عقب زدم بعد سقط مریض شد الان هم زیاد اوکی نیست میدونم بگم استرسی میشه بنظرت چیکار کنم بعد ازماایش بگم بهش یا تا صدای قلب نگم؟؟

راستی من هنوز به همسرم هم نگفتم عقب زدم بعد سقط مریض شد الان هم زیاد اوکی نیست میدونم بگم استرسی میش ...

اون سقط رو فراموش کن با امید باش الان تمام انرژی های خوب رو به خودت بده اول برو آزمایش مثبت شد بگو برای ضربان و …هم ناامید نباش بسپار به خدا توکل کن بدون همه چی خوب پیش میره مبارکتونم باشه فقط یادت نره خدا خیلییییی بزرگه