2789
دستشویی انگاردفعاتش بیشتر شد وسینه سفت وسنگین الان انگار یه خورده سر درد هم دادم

از علایمه 

برا من مخصوصا شبا 

بچم پسر بود

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

همیشه ی خدا سرده الانم بدتر😂

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دوست نداری نگه داریش؟یا ناخواسته بود؟

کلا زود باردار میشم اینم شانس منه 

بله خدا خواست گذاشت تو دلم وگرنه توانش رو ندارم از طرفی دل اینو هم نداشتم سقط کنم وضعمون هم زیاد تعریفی نداره افتادیم سرازیری

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
رشدش تو هشت هفته متوقف شد از اول لکه بینی وترشح تیره داشتم

ان شاءالله نی نی جدید رو سالم و سلامت بغل بگیری

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

من بجز پاهام کل بدنم یخ بود حتی زیرپتوهم میلرزیدم از سرما دکتر گف فشارم پایینه اینجوری میشم،الان ۱۴هفته هستم تقریبا دوسه هفته پیش اینطوری بودم

چشاش شده دوام،،نگاش مث مورفینه برام🖇✨️

جنسبتش چیهبچه هم داری؟؟

دو تا دارم پسر و دختر

کلا زود باردار میشم اینم شانس منه بله خدا خواست گذاشت تو دلم وگرنه توانش رو ندارم از طرفی دل اینو هم ...

اسی چند تا بچه داری ؟

راستش منم ناخواسته باردار شدم حتی فکر سقط هم افتادم ولی از خدا ترسیدم 

راستش شرایطم زیاد اوکی نیست 

دوتا بچه تقریبا نوجوان  دارم خودمم  شاغلم 

مامانمم چند ماه پیش فوت کرده 

والان قراره شکمم بالا بیاد مردم چه فکری میکنند اصلا به این چیزا فکر میکنم حالم بد میشه 

الهی که یه فسقل سالم بدنیا بیاری منم ناخواسته باردار شدم شایدم خدا خواسته ولی راستش دوست نداشتم بخصو ...

ممنون عزیزم 

همیشه میگفتم خدا خواسته وجود نداره ولی انگار پیش اومد 

اسی چند تا بچه داری ؟راستش منم ناخواسته باردار شدم حتی فکر سقط هم افتادم ولی از خدا ترسیدم راستش شرا ...

اسی من نیستماااا فکر کنم اشتباه ریپ زدی 

ولی چه عیبی داره بچه هات بزرگ شدن و توانش رو داری 

خدا خودش حواسش هست 

خدا مادرت رو هم بیامرزه

توکل کن بخدا

اسی چند تا بچه داری ؟راستش منم ناخواسته باردار شدم حتی فکر سقط هم افتادم ولی از خدا ترسیدم راستش شرا ...

خدا مادرت رحمت کنه بفکر حرف مردم نباش اون بچه حال دلت خوب میکنه 

من دوتا دارم یکی پارسال سقط شد اینم اگه واقعا باشم خیلی دوستش دارم بعدد سقط شوهرم مریض شد جرات نکردم اسم بچه بیارم تو این مدت از خدا خواستم خودش بهم بده اگه واقعا باشم هدیه خداعه