2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی دوست داری سومی رو بیاری؟

پارسال که سقط شد دوست داشتم و پیشگیری جدی نبود اونم برام نموند 

ولی الان هنوز آزمایش ندادم این خدا خواسته من اقدامی نکردم 

وضع من از همه خرابتره 

کلا سردمه پاهام اگه به طرف پنجره باشه احساس میکنم خون گردش نمیکنه 

شکم درد و کمر درد وحشتناک دارم 

مدام بیحال میل به غذا وحشتناک 

همش افقیم خوابیده 

فقط دلم میخواد آب بخورم یا شربت خنک  تازه ماه اولم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
پارسال که سقط شد دوست داشتم و پیشگیری جدی نبود اونم برام نموند ولی الان هنوز آزمایش ندادم این خدا خو ...

عزیزم میتونم بپرسم دلیل سقطش چی بود ؟  علایمت چی بود 

من خیلیییی درد دارم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
پارسال که سقط شد دوست داشتم و پیشگیری جدی نبود اونم برام نموند ولی الان هنوز آزمایش ندادم این خدا خو ...

الهی که یه فسقل سالم بدنیا بیاری 

منم ناخواسته باردار شدم شایدم خدا خواسته 

ولی راستش دوست نداشتم بخصوص که در این شرایط هستم 

چندهفته ای؟؟

نرفتم آزمایش اما هر ماه 24 ام پریود میشدم 

شنبه میرم دکتر 

یعنی تو وضعیتی نیستم برم دکتر خیلی بیحال میشم یهو میبینی تنگی نفس وحشتناک اومد و از پا افتادم

الهی که هرچه زودتر بهتر بشه حالت

ممنونم دوست دارم خودش سقط بشه

وضع من از همه خرابتره کلا سردمه پاهام اگه به طرف پنجره باشه احساس میکنم خون گردش نمیکنه شکم درد و کم ...

نترس عزیزم من سر پسرم چند روز خونریزی داشتم جفت همون ماه اول پایین بود حالم خیلی بده بود ولی با استراحت اوکی شد