2777
2789

حالم خیلی بده یکی ترکم کرده توروخدا 

به همون خدایی که میپرستین دعام کنید😭

بخدا دارم میمیرم جونمو انگار دارن ازم میگیرن

دعا کنید بعد از ظهر که میرم پیشش برگرده بهم داغونه داغونم

لطفا دعا کنید برام😭😭😭💔

اگه دعا کردین برام ایشالله که به هرچی میخاین برسین خدا هرچی خوبی هست رو به پاتون بریزه

دعا کنید برگردیم به هم و رابطمون مثل قبل بشه💔😭

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا کنید برگردیم به هم

جونم به جونش وصله 

اگه بره انگار من میمیرم.

اون جون منه نمیخام بره تموم زندگیه منه ما به هم قول داده بودیم که بمونیم باهم درستش کنیم و با تمام مشکلات و مخالفت ها کنار بیایم این رسم روزگار نبود ولی..😭💔

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

برا منم قهره 😭😭😭😭😭

دقیقا حال تورو دارم 😭😭😭😭

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🥲

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
اها خب پس برات دعانمیکنم چون این کارت گناه حتما خداخواسته که ولت کنه تا بیشتر به گناه آلوده نشی

نه دعا کن برام

همه میدونن که ما باهمیم حتی خونواده هامون 

قرار خواستگاری گذاشنته بودیم 

نگو اینجوری

حالم اصن خوب نیست😭😭

برا منم قهره 😭😭😭😭😭دقیقا حال تورو دارم 😭😭😭😭

این ولم کرده داغون داغونم

یهویی یه بغضی از درونم میترکه و میزنم زیر گریه😭

نه دعا کن برامهمه میدونن که ما باهمیم حتی خونواده هامون قرار خواستگاری گذاشنته بودیم نگو اینجوریحالم ...

آخ عزیزم ببخشید زود قضاوت کردم شرمنده بخدا بعد نمازم برات دعامیکنم

دل که خوش نباشه هیچی قشنگ نیست. . ! 

آخ عزیزم ببخشید زود قضاوت کردم شرمنده بخدا بعد نمازم برات دعامیکنم

مرصی

دیگه طاقت ندارم

چجوری میشه یه آدمو همچیو فراموش کنهه😭😭 

عزیزم نگران نباش با حس خوب برو ایشالله که درست میشه همه چیز

اون حرفشو زده دیگه نمیخاد بمونه باهام

منم فقط میخام برم که سعیمو کرده باشم برای این رابطه

فقط خدا کنه آشتی کنیم😭

بنظرت الان برم نماز بخونم و دعا کنم؟

نه دعا کن برامهمه میدونن که ما باهمیم حتی خونواده هامون قرار خواستگاری گذاشنته بودیم نگو اینجوریحالم ...

عزیزم وقتی قول داده بودین برمیگرده ی قهر ساده بوده بهش پیام نده‌زیاد خودش برمیگرده پاپیچ مرد نشو بدتر فاصله میگیره