2777
2789
عنوان

فاضل نظری

93 بازدید | 6 پست

هر کسی را تاب دیدار سر زلف تو نیست

اینکه در آیینه گیسو می گشایی بهتر است

کاش دست دوستی هرگز نمی دادی به من

“آرزوی وصل” از “بیم جدایی” بهتر است

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

این را بشنو از من 

گویمت ای بشر

مجنون کسی بودن 

سخت تر از معدن

پس برگردو نخواه عشق 

که ویرانه تمامی

خودم لحظه ای

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این را بشنو از من گویمت ای بشرمجنون کسی بودن سخت تر از معدنپس برگردو نخواه عشق که ویرانه تمامیخودم ل ...

ممنونم از نگاه تون موفق باشید 🌴✨🌊

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

زیبا بود 🌱

ممنونم از نگاه تون موفق باشید✨🌴🌊

از باغ میبرند که زندانی ات کنند

تا کاج جشن های زمستانی ات کنند 

پوشیده اند صبح تو را ابرهای تار

تنها ب این بهانه ک بارانی ات کنند

یوسف ب این رها شدن از چاه دل مبند

اینبار میبرند ک زندانی ات کنند

ای گل گمان مکن ب شب جشن میروی 

شاید بخاک مرده ای ارزانی ات کنند

یک نقطه بیش فرق رحیم و رجیم نیست

از نقطه ای بترس ک شیطانی ان کنند

آب طلب نکرده همیش مراد نیست

گاهی بهانه ایست ک قربانی ا ت کنند

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
از باغ میبرند که زندانی ات کنندتا کاج جشن های زمستانی ات کنند پوشیده اند صبح تو را ابرهای تارتنها ب ...

ممنونم از نگاه زیباتون 🌊🌴✨