2777
2789
عنوان

یکی از همکلاسی هدی دانشگام ترنسه

538 بازدید | 47 پست

بعد من نمیدونستم این قضیه رو دختره همیشه مشکی میپوشه و هیچگونه آرایشی نداره و من فک میکردم این یک دختر بیش از حد سادس حتی موهای دستش مثل مرده و اصلا اصلاح نمیکنه سیبیلم داره یواش یواش شک کردم و خودش بهم گفت ترنسم و از زنا خوشم میاد

یک روز رژ قرمز زدم رفتم دانشگاه و بعد کلاس بهم پیام داد که چقدر بهت میومد رژت دوست داشتم لباتو ببوسم و این اواخر هم وسط دانشگاه برگشت بهم گفت بیا دست بزن به سینم ببین سایزم چنده و اگه کسی ببوستت واکنشت چیه

خلاصهمن از این رفتاراش بدبرداشت کردم بنظرتون حق داشتم؟

بعد که سرد شدم خودش کنار کشید ولی مشکل اینه سر یک موضوع درسی اومد پیویم و بهم فحش داد گفتم چرا گفت حقته بیشتر بهت فحش میدم بنظرتون چیکارش کنم؟

خودم تهدید به حراستش کردم ولی باز پروئه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا اگر من بودم همین فردا به حراست میگفتم این برای تحصیل نیومده محیط دانشگاه و به لجن میکشه

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

روانی و بیشعوره

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

این تر.نس نیستاین روانیه😐تر.نس دیدم اصلا اینطوری نیستن رفتاریاین انگار مشکل شخصیتی داره

اتفاقا یک روز دیدم داره زنا رو مسخره میکنه گفتم چرا اینجوری میگی مگه تو زن نیستی گفت من ترنسم و از اینکه جنسیتم زنه حالم بدمیشه و بدم میاد از خودم