2777
2789
عنوان

ادم بدبین شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 76 پست
سعی کن ۱ بار با هم برین پیش مشاور بازم اگه دیدی تجدید نظر نمیکنه رو رفتارش اون موقع کات کن .بازم ایش ...

مشاور رفتیم دیوونه بود😂 می‌گفت مسئولیت پذیره دوست داره حتما.  بیشتر پاشو برد بالا. گفتم با دخترای دیگه هم که بود همینجوری بود گیر میداد باز می‌گفت بهترین مرده مسئولیت پذیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی نگاه کن اصلا برام مهم نیست لحن حرفم بهت بر بخوره یا نه

یا مثل ادم از این رابطه میزنی بیرون و زندگی خودتو نجات میدی

یا خودتو بذبخت کن بنداز تو چاه که وقتی ازذواج کردین اجازه نده اب بخوری خودتو بدبخت کنی 

چی بگم عزیزم. درکت میکنم واقعا تو این مورد کاری از دستم بر نمیاد🙁. کاش هیچ زنی دلبسته همچین مردی نش ...

مطمعنم کسی کارایی ک من براش میکنم و نمیکنه 

تهش اون میبازه من راحت میشم ازین زندگی

💕🌸☘️🌹

مشاور رفتیم دیوونه بود😂 می‌گفت مسئولیت پذیره دوست داره حتما. بیشتر پاشو برد بالا. گفتم با دخترای د ...

چی بگم والا همچی بستگی به خودت داره که میتونی تحمل کنی یا نه بعد ازدواج هم بدتر میشن اینجور مردا

لایک نکن 🤨
مطمعنم کسی کارایی ک من براش میکنم و نمیکنه تهش اون میبازه من راحت میشم ازین زندگی

انشالا که هرچی به صلاحته همون شه عزیزم. تو رابطه هرچی بیشتر بزاریم براشون و انتظاری نداشته باشیم همین میشه تهش خودمون اذیت میشیم

یعنی نگاه کن اصلا برام مهم نیست لحن حرفم بهت بر بخوره یا نهیا مثل ادم از این رابطه میزنی بیرون و زند ...

تمام تلاشمو میکنم که از این رابطه بیام بیرون دیگه جون به لب شدم والا 

تمام تلاشمو میکنم که از این رابطه بیام بیرون دیگه جون به لب شدم والا

جون من بیا بیرون لطفا خودتو نجات بده خواهش میکنم اصلا هم اگه یهو برگشت گغت درست میشم رو خودم کار میکنم باور نکن اینا برا اینه که زودتر ازدواج کنه بعد دیگه کار از کار گذشت خوذ واقعیش نشون میده اصلا اصلااااا دیوونه نشو ولش کن لطفا

جون من بیا بیرون لطفا خودتو نجات بده خواهش میکنم اصلا هم اگه یهو برگشت گغت درست میشم رو خودم کار میک ...

مرسی عزیزم از نظرت🌸دارم تلاش میکنم ترکش کنم چون منطقی ترین کار همینه

مرسی عزیزم از نظرت🌸دارم تلاش میکنم ترکش کنم چون منطقی ترین کار همینه

اصلا اصلا یوقت ببخشید خر نشو من مطمئنم تا بخوای جدی جدا شی مظلوم بازی در میاره ک باورش کنی اصلا اینکارو نکن

و اینکه هر دوتون چندسالتونه

اصلا اصلا یوقت ببخشید خر نشو من مطمئنم تا بخوای جدی جدا شی مظلوم بازی در میاره ک باورش کنی اصلا اینک ...

مرسی عزیزم سعی میکنم راه درست رو انتخاب کنم. هر دوتامون 20سالمونه. متاسفانه خیلی زود وارد این مورد شدم خیلی هم پشیمونم اما دیگه شده 

تو منی یا من توام؟😐

منم ۵ ساله با یکی ام همه هم میدونن دقییییقا اینجوریه

یه مدت به انلاین بودنم هم گیر میداد 

هر بار بیرون میرم حالش میگیره و دعوا میندازه حرفشم اینه که دوست دارم روت حساسم تو درکم نمیکنی

جدایی هم بعد این همه سال راحت نیست واقعا

تو منی یا من توام؟😐منم ۵ ساله با یکی ام همه هم میدونن دقییییقا اینجوریهیه مدت به انلاین بودنم هم گی ...

والا منم همه میدونن دیگه اینقدر پرسیدن کی نامزدی میکنید روم نمیشه بگم میخوام جدا شم. این همین الان هم به آنلاین بودنم گیر میده مثلا اگر بازدیدم پنهان باشه دیگه دعواا. 

چقدر منی واقعا 😐توأم خیلی اذیت و درمونده شدی؟

والا منم همه میدونن دیگه اینقدر پرسیدن کی نامزدی میکنید روم نمیشه بگم میخوام جدا شم. این همین الان ه ...

منم قرار بود شهریور نامزد کنم تا در و همسایه فامیلام هم میدونن دیگه🤦‍♀️ واسه همین خیییلی سخته به هم بزنم هر وقت خونه فامیل میرم همه درمورد اون میپرسن که چیشد کی نامزد میکنید و فلان🤦‍♀️

به شدت اذیتم  و درمونده و وابسته... نمیدونم چه تصمیمی باید بگیرم

در این حد رو مخمه که حتی نمیزاره عکس رو پروفایلم بزارم میگه خودت کاری میکنی مزاحمت برات درست کنن😐

تو خیابون همش میگه فلان کس نگاه کردی و ...🤦‍♀️ یه وضعی اصلا