2777
2789
عنوان

ادم بدبین شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 76 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عزیزم دقیقا همینه که میگی از این حرفا هزار بار بهش زدم ولی متاسفانه باز منو مقصر میکنه و اهمیتی ...

بهترین کار همینه 

ولی مگه ول کنت میشه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
مرسی عزیزم چون چندساله باهمیم یکم جدایی سخته... ولی اینقدر زندگی رو برام محدود کرده که دیگه خسته شدم ...

بنظرم بهترین کارو میکنی هیچی مهم تر از ارامش تو نیست

کلا پسرایی که اعتماد دارن خیلی ازاد میزارن و خیلی خوبن

ولی خب اعتماد نباشه یا طرف تفکرش مضخرف باشه عذابه

من چی بگم

بچه ها بهم میگن خلی موندی

میرم پارک اگه نگم کتک هم میخورم 

تا سر کوچه برم باید بگم بهش 

بعد جالبه میگ من ب تو اعتماد دارم ب بقیه ندارم 

من برعکس تو این چند سال یبار نشد بگم کجا میری

💕🌸☘️🌹

بهترین کار همینه ولی مگه ول کنت میشه

ول نمیکنه متاسفانه اگر بدونه تصمیمم برای جدایی جدیه اینقدر پیام میده و میادو میره و ناراحتم میکنه که باز عذاب وجدان میگیرم خر میشم😂

بنظرم بهترین کارو میکنی هیچی مهم تر از ارامش تو نیستکلا پسرایی که اعتماد دارن خیلی ازاد میزارن و خیل ...

آره خیلی عذاب میکشم. امیدوارم خدا کمک کنه راحت ترکش کنم

من چی بگمبچه ها بهم میگن خلی موندیمیرم پارک اگه نگم کتک هم میخورم تا سر کوچه برم باید بگم بهش بعد جا ...

اینم همینجوریه فقط دستش کوتاهه برای کتک وگرنه شک ندارم میزد.  چرا جدا نمیشی عزیزم وقتی اینجوری عذابت میده؟

من با خیانت هاش کنار اومدم بخاطر کتک ک اصلا دلم نمیاد ولش کنم

ولی اینجوری تا آخر عمر عذاب میکشی . یا باهم برین مشاور شاید حرفای مشاور روش تاثیر بزاره ذهنیتش عوض شه گلم

مرسی عزیزم باهاتون حرف زدم یکم آروم شدم 🌸

سعی کن ۱ بار با هم برین پیش مشاور بازم اگه دیدی تجدید نظر نمیکنه رو رفتارش اون موقع کات کن .بازم ایشالا هر چی خیره پیش بیاد برات🌹

لایک نکن 🤨