2777
2789
عنوان

باید برم دکتر ولی حوصلم نمیشه

132 بازدید | 14 پست

چندتا دکتر هست باید برم ولی اصلا حوصلم نمیشه برم مثلا روانشناس برای اضطراب ولی میدونم برم اونجا نمیدونم چی باید بگم یا زنان ولی خجالت میکشم و دندون پزشکی ولی حوصلم نمیشه واقعا این روزا برای غذا خوردن هم حوصلم نمیشه پاشم خیلی خستم 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

چون کلی پلن داری تو ذهنت انجام نمیدی هیچی... ذهنت فکر میکنه الان همه روباهم میخوای انجام بدی و خودشو میزنه به اون راه، از کار آسون شروع کن مثل دوش گرفتن و و قدم زدن، اینها باعث میشه انرژی بگیری و بری دنبال کارات... حتما ژورنال کن و لیست کار بنویس ذهنت آزاد شه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنان برا چی خجالت میکشی وقتی مجردی معاینه نمیشی

کلا از دیدن ادما خوشم نمیاد جدا از اون باید انلاینوقت بگیری برای دکتر ؟

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

زنان برا چی خجالت میکشی وقتی مجردی معاینه نمیشی

کی گفته مجرد معاینه نمیشه؟ تشخیص عفونت مثلا یا اصلا چیزهای دیگه نیاز به معاینه داره.... اما جالبه بین حرفاش فقط به این موضوع توجه کردین 🤔

چون کلی پلن داری تو ذهنت انجام نمیدی هیچی... ذهنت فکر میکنه الان همه روباهم میخوای انجام بدی و خودشو ...

میدونم همین گوشی منو بدبخت کرد اگه گوشی بزارم کنار درست میشه ولی نمیشه یکاری میخوام انجام بدم ذهنم درگیر کار بعدی میشه ذهنم بهم میریزه

کلا از دیدن ادما خوشم نمیاد جدا از اون باید انلاینوقت بگیری برای دکتر ؟

نه زنگ بزن مطب . میدونم منم از دیدن آدمای جدید و قدیمی خوشم نمیاد 

هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)

میدونم همین گوشی منو بدبخت کرد اگه گوشی بزارم کنار درست میشه ولی نمیشه یکاری میخوام انجام بدم ذهنم د ...

اصلا خودتو اذیت نکن... به عنوان مثال میگم اگه گیم میزنی یا اکسپلور گردی میکنی هشت ساعت، هفته ای اول تارگت بذار فقط هفت ساعت تو گوشی باشی و همینجور کمش کن 

کی گفته مجرد معاینه نمیشه؟ تشخیص عفونت مثلا یا اصلا چیزهای دیگه نیاز به معاینه داره.... اما جالبه بی ...

چون معاینه نمیشه نود درصد مواقع فقط میگه علائم بگو . 

گفتم که بره و الکی خجالت نکشه

هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)

نه زنگ بزن مطب . میدونم منم از دیدن آدمای جدید و قدیمی خوشم نمیاد

اوکی مرسی

اصلا خودتو اذیت نکن... به عنوان مثال میگم اگه گیم میزنی یا اکسپلور گردی میکنی هشت ساعت، هفته ای اول ...

اوکی مرسی