2777
2789
بی خبرم ندیدمهی میگن آب کمه و همیشه یکی از نگرانیامه که آب نباشه اگه یه موقع چی کنیم

ما الان هر روز میریم چند تا دبه اب پر میکنیم برای مصرف خیلی سخته بی آبی منم از دبه متنفرم😅

اگه آبتون وصله قدرشو بدونید 

کاش این مردای خاله زنک جمع شن از سایت

فازتون چیه درخواست میدید؟

تگتون کنم مسخره ها ابروتون بره؟

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین الانشم بیچاره شدیم .میریم دبه دبه اب از جاهای دیگه میاریم!این یعنی فاجعه

برق کم بود آب هم ترس نبودش افتاده جونم

همینجوریشم برق چند روز چند روز ی تایم خاصی مثل جیره میره

کاش این مردای خاله زنک جمع شن از سایتفازتون چیه درخواست میدید؟تگتون کنم مسخره ها ابروتون بره؟

با اون بیو و امضاهای سمشون 🤦🏻‍♀️طرف شوهرش گمشده میاد درخواست میده اون وسط 

برق کم بود آب هم ترس نبودش افتاده جونمهمینجوریشم برق چند روز چند روز ی تایم خاصی مثل جیره میره

اره بخدا برق ما روزی ۳ ساعت گاهی دوبار در روز میره

از یه طرف با رفتن برق نت هم میره 

خلاصه نه اب هست نه برق نخ اینترنت

ما الان هر روز میریم چند تا دبه اب پر میکنیم برای مصرف خیلی سخته بی آبی منم از دبه متنفرم😅اگه آبتون ...

آره واقن میفهمم ی مدت چندین سال پیش ماهم این مشکلو داشتیم 

واقن خداروشکر ایشالا آب وصل بشه براتون یه مدت برین سفری جایی تا بهتر بشه اوضاع چون اوج گرما هم هست مصرف رفته بالا بعضیا خیلی بی فرهنگن رعایت نمی‌کنن که به این روزا افتادین 🤦🏻‍♀️

با اون بیو و امضاهای سمشون 🤦🏻‍♀️طرف شوهرش گمشده میاد درخواست میده اون وسط

اینا به جای ول چرخیدن تو سایت برن سرکار اقتصاد ما تو دنیا اول میشه

ماه دلم....درمون دلم دیدار توعه....چجوری آرومش کنم دلی رو که اینجور گرفتار توعه 💜