2777
2789
عنوان

تو احساساتم بلاتکلیف موندم

67 بازدید | 7 پست

دخترا پسر همسایمون حس میکنم باهام بازی روانی راه انداخته

از دور منو میپاد زل میزنه محو صورتم میشه سعی میکنه وقتی بیرون منو میبینه سعی میکنه نزدیکم وایسه...خلاصه ضایع چراغ سبز میده

کاری کرده منم ذهنم درگیرش شخ و نکته منفی اینه اون تو شهر دیگ کار میکنه آخر هفته ها اونم نه همیشه میاد سر میزنه اینجا پیش پدر مادرش

امروز بیرون رفتم شاید ببینم برگشته اما فهمیدم برنگشته حس دلتنگی داشتم خاک تو سرمممم

از کجا بفهمم این پسر واقعا بهم حس داره یا رفتاراش بازی روانیه و صرفا سرگرمی هستم براش؟

در اینکه بهم چراغ سبز میده شک ندارم

پسر فوق العاده پررویی هست اینو میدونم

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

اصلا بهش فکر نکن 

خودتو بدبخت نکن اون دنبال چیزی تو هستی

نیست 

اگه آدم بود با پاش میومد جلو نا با چشای قوزمیتش

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
اصلا بهش فکر نکن خودتو بدبخت نکن اون دنبال چیزی تو هستینیست اگه آدم بود با پاش میومد جلو نا با چشای ...

۳۴ سالشه

من ۲۴ سالمه

فک نمیکنی سنش از شیطنت کردن گذشته باشه؟

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۴ سالشهمن ۲۴ سالمهفک نمیکنی سنش از شیطنت کردن گذشته باشه؟

آدم شیطان و لاشی ۹۰ سالگیشم دست از 

سره هوس بازی هاش برنمیداره 

ی بهت حس پلید داره 

یا میخواد اسکلت کنه

در هر صورت به خاطره بیکاری خودتو درگیرش نکن

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
آدم شیطان و لاشی ۹۰ سالگیشم دست از سره هوس بازی هاش برنمیداره ی بهت حس پلید داره یا میخواد اسکلت کنه ...

حس پلید...ترسیدم🥲

منه خر فک میکردم بهم علاقه داره

حس پلید...ترسیدم🥲منه خر فک میکردم بهم علاقه داره

والا اگه ی درصد علاقه داشته باشه

جوری رفتار نمیکنه که تو دلهوره بگیری

همه اینا شیوه خام کردن دخترهاست 

دیگه مثله قدیم نیست آدما عوض شدن

شمام باور نکن

والا اگه ی درصد علاقه داشته باشهجوری رفتار نمیکنه که تو دلهوره بگیریهمه اینا شیوه خام کردن دخترهاست ...

دقیقا

مثلا فکر ابروی من نیست هر چند نفر پیشم باشن از دور زلللل میزنه بهم

دقیقامثلا فکر ابروی من نیست هر چند نفر پیشم باشن از دور زلللل میزنه بهم

زل بزنه خب کاره گاو همینه دیگه 

دلیل خلقتش بوده

شمام مثله اسمت شبیه بز یا نگاش کن 

یا محلش نزار