2777
2789

سه هفته اس قرص سیتالوپرام و نورتریپتیلین 10استفاده می کنم ،چند روزه سرم گیج میره  نمیدونم از قرصه یا از اعصابم  دیروز رفتم آمپول و سرم زدن ،چه خاکی بریزم تو سرم ای خدا

واسم دعا کنید لطفا🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر فرصت برو ب دکترت بگو‌ برات داروی دیگه جایگزین کنه

بهت نساخته اینا

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

عوارض قرصه. کاش با درمانگرت در میون بذارینمیدونم چی بگم عزیزم

شما استفاده کردید ؟

از فردا ترک کنم مشکلی پیش میاد به نظرت؟😢

برم پیش دکتر یه داروی بدتر از این میده 

یه بارم رفتم دارو رو عوض کرد اس سیتالوپرام بود سیتالوپرام داد 

واسم دعا کنید لطفا🙏

عوارض قرصه اگ تا دو هفته حل نشه ینی بهت نساخته و باید عوض کنی

سه هفته اس میخورم فقط هفته اول حالم بد نشد بعد دوز قرص و زیاد کردم سرگیجه ی شدید گرفتم میگیره ول می کنه 

مادرم میگه اینم از اعصابه ربطی به قرص نداره 

وقتایی که چیزی میخورم بدتر میشه

واسم دعا کنید لطفا🙏

شما استفاده کردید ؟از فردا ترک کنم مشکلی پیش میاد به نظرت؟😢برم پیش دکتر یه داروی بدتر از این میده ی ...

اس سیتالوپرام باز عوارضش کمتره ببین هیچ اشکالی نداره این عوارض مثل کرختی خستگی لین جیزی اوایل خوردن قرص هست کم کم بر طرف میشع باید دکترت برات توضیح میداده

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
شما استفاده کردید ؟از فردا ترک کنم مشکلی پیش میاد به نظرت؟😢برم پیش دکتر یه داروی بدتر از این میده ی ...

با این حساب

دکترتو عوض کن🙃

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

اس سیتالوپرام باز عوارضش کمتره ببین هیچ اشکالی نداره این عوارض مثل کرختی خستگی لین جیزی اوایل خوردن ...

نه اون حالمو بدتر کرد تنگی نفس و حس خفگی تو خواب و بیداری داشتم 

واسم دعا کنید لطفا🙏

سه هفته اس میخورم فقط هفته اول حالم بد نشد بعد دوز قرص و زیاد کردم سرگیجه ی شدید گرفتم میگیره ول می ...

چیزی میخوری بدتر میشه؟فشار خونت چطوره؟

شاید از عصاب باشه ولی وقتی دارو خوبت نکرده عصابتو پس ینی بت نساخته هر چن تا یک ماه حداقل طول میکشه ولی شاید واقعا دارو بهت نساخته به دکترت بگو

اینارو عزیزم نه. اما ریلکس هرب و نروکسین مصرف کردم که معادل گیاهی این قرصها هستن به شدت سرگیجه گرفتم.

من زیاد نخورده بودم با همون یکی دوتای اولی سرگیجه گرفتم دیگه ادامه ندادم

باید به دکترت بگی ممکنه اولش اینطور باشه و بعدا بدنت عادت کنه به مرور.

سرخود کاری نکن اگه مدتیه داری میخوری. اگه تازه شروع کردی فکر نکنم مشکلی باشه که فعلا مصرف نکنی تا با دکترت مشورت کنی

الهی به امید خودت...  
نه اون حالمو بدتر کرد تنگی نفس و حس خفگی تو خواب و بیداری داشتم

ببین برو دکتر واست نوار قلب بگیرن البته احتمال میدم هز نورتریپلین باشه چون عوارض اون زیاد تره تقریبا از ضد افسردگی ها این دارو اول safeهس باز برو دکترت

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
چیزی میخوری بدتر میشه؟فشار خونت چطوره؟شاید از عصاب باشه ولی وقتی دارو خوبت نکرده عصابتو پس ینی بت نس ...

فشارم کمی پایین هست ولی شیرینی جات میخورم بدتر میشه حتی غذا یا هرچیزی میخورم بدتر میشه 

بعد این سرگیجه میگیره ول می کنه مثلا الان اوکی هستم بلند شم برم دستشویی و بیام شاید بگیره باز 

واسم دعا کنید لطفا🙏