2777
2789
عنوان

میشه بیاید کمکم کنید🥀💋✨

139 بازدید | 25 پست

سلام خوشگلا خوبید؟✨

من خواستم از شما ها مشورت بگیرم و خوشحال میشم که بهم کمک کنید🌸

من از بچگی هیچوقت نتونستم از حق خودم دفاع کنم هیچوقت همیشه سعی کردم بهم بی احترامی نشه و جتی با هرکس بهم یدونه بی اخترامی میکرد قطع رابطه کردم 

ولی نمیتونم از حقم دفاع کنم 

وقتی یکی بهم یه حرف میزنه باید سکوت کنم چون وقتی جواب میدم تن صدام میره بالا و گریم میگیره و دستام میلرزه

وقتی یکم عصبی میشم دستام آنقدر می لرزه

من دارم میرم استخر برای تمرین که مدرک نجات غریقی ام رو بگیرم واییی اونحا آنقدر مردم قیافه میکیرن و زور میگن من واقعا نمیتونم چیزی بگم 

یا مثلا جایی میرم وقتی یکی رو هی تخریب میکنن و اون طرف میزنه زیر کریه من جیزی نمیتونم بگم و از سکوت بدم میاد🙃

امروز عصر رفته بودیم بیرون با دوستام،من و دوستم بودیم و سه تا دختر دیگه من و دوستم توی یک اکیپی هستیم که دوازده نفریم و از بچگی باهم دوست بودیم و امروز با این سه تا دختر آشنا شدیم تو استخر و قرار گذاشتیم

خلاصه رفتیم،اون ها آنقدر دوستم و مسخره کردن من یه چند تا جیز گفتم ولی دوباره دستام لرزید و …و اون ها دوباره مسخره کردن

دوستمم چون من چیزی نکفتم و ازش دفاع نکردم الان باهام قهره و واقعا حق داره

من چحور دوستی هستم که این اجازه رو به بقیه دادم تا دوست بیشت ساله ی من و مسخره کنن💔

ببخشید استارتر عزیز ولی لطفا این تاپیک رو گزارش بزن

تا شنبه که نی نی یار بخواد پاکش کنه نمیتونم تحملش کنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16523389/اون-خیلی-وقته-نفس-نمیکشه-ولی-قلب-من-هنوز-داره-برای-اون-میتپهبچه-ها-دلمگرفته

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دشمنت شرمنده✨باشه خوشگلم💋

عزیزمی🌱

ممنونتم

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

ببخشید ولی دوستت مگه عقب مونده هست یا کوچولو هست که منتظره دفاع کسیه؟خودت رو سرزنش نکن الکی

دشمنت شرمنده خوشگلم✨

ولی اون همیشه از من دفاع کرده بود💔

یه روز که به کمک نیاز داشت منم نتونستم🥀🙃

اولین قدم کنترل خودته و حفظ ارامش

تو این موقعیت ها برای خودت یه ماسک بساز به پوسته سخت 

وقتی دستات شروع به لرزه میکنه دستاتو مشت کن ولی نزار کسی ضعفت رو ببینه 

اعتماد به نفست رو بیار بالا 

خیلی وقتا این موارد از کمبود اعتماد به نفس میاد. 

خودت رو بالا ببین 

این گروه ها و کانال هایی که حاضر جوابی و اینا میزارن بخون یکم دایره لغات کوبندت بره بالا بدونی وقتی کسی بهت چیزی میگه در عین محترمانه بودن چی بهش بگی و چه تیکه ای بهش بندازی که هم دل خودت خنک بشه و هم طرفت خیلی ناراحت نشه. 

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰

[QUOTE=387614464]دشمنت شرمنده خوشگلم✨ ولی اون همیشه از من دفاع کرده بود💔 یه روز که به کمک نیاز داشت منم نتونستم🥀 ...[/QUOTE

براش توضیح بده بگو چرا نتونستی بعدشم اسی از این به بعد خودتون از خودتون دفاع کنید و منتظر کسی نباشید اصلا❤️

اگه نمیتونید مراقب حرف زدنتون باشید منو ریپ نزنید...

اولین قدم کنترل خودته و حفظ ارامشتو این موقعیت ها برای خودت یه ماسک بساز به پوسته سخت وقتی دستات شرو ...

مرسی نفسم💋✨

ببین من اعتماد بنفسم اره پایینه با اینکه موفقیت های زیادی دارم 

دایره لغاتم خیلی بالاست 

از این حاضر جوابی ها هم بلدم ولی همیشه تو دلم میگم اصلاا نمیتونم بلند بگم 

مرسی نفسم💋✨ببین من اعتماد بنفسم اره پایینه با اینکه موفقیت های زیادی دارم دایره لغاتم خیلی بالاست ا ...

ای بابا 🤕

درکل روی خودت کار کن چون هر چی مشکلاتت بیشتر و بزرگ تر بشه نیاز داری که تو خیلی از این موقعیت های دشوار جوابت رو بدی 

گاهی اگر جواب ندی واقعا تا سالیان سال روی دلت میمونه که چرا جواب اون فرد رو ندادی 

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰