اردک_جونی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/16 تعداد پست: 1812 عنوان رژیم و اراده 😅😂 130 بازدید | 13 پست شدم 70 کیلوووووو 70 کیلووووووووووووووووووووووولی اراده رژیم گرفتن ندارم چه غلطی کنم چه خاکی تو سرم بریزممممممن هیکلم خیلی خوب بود تا 6 ماه پیش 53 کیلو بودم فرم کمرم ساعت شنی بودالان شدم ساعت دیواری😅😂کمکککککک دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜 امروز | 17:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اردک_جونی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/16 تعداد پست: 1812 چجوری چاق شدی عین خر نشستم پای خوردنیهوی میبینی واقعا 3 بشقاب پره پر پلو میخورم گاهیهمین ظهر دوتا بشقاب پرررر خوردم دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜
اردک_جونی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/16 تعداد پست: 1812 منم مثل توچطوری شروع کنیم وای وای نمیدونمیه تاپیک رژیم بود . دارم میگردم اونو پیدا کنم . اگه پیدا کردم برات میفرستممم دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜
sepanta405 عضویت: 1404/08/04 تعداد پست: 961 عین خر نشستم پای خوردنیهوی میبینی واقعا 3 بشقاب پره پر پلو میخورم گاهیهمین ظهر دوتا بشقاب پرررر خورد ... اخه مگه میشه همینجوری . حتما قرصی چیزی خوردی برا چاقی
lisa_simpson عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 1977 وای وای نمیدونمیه تاپیک رژیم بود . دارم میگردم اونو پیدا کنم . اگه پیدا کردم برات میفرستممم مرسی حداقل تا عید وقت هست یه کم لاغر بشیم
اردک_جونی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/16 تعداد پست: 1812 اخه مگه میشه همینجوری . حتما قرصی چیزی خوردی برا چاقی نه بابا اسکلم مگههه . پرخوری عصبیه برا کنکوره دیگه دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜
اردک_جونی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/16 تعداد پست: 1812 مرسی حداقل تا عید وقت هست یه کم لاغر بشیم اره . الان میگردم وایسا دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜
اردک_جونی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/16 تعداد پست: 1812 مرسی حداقل تا عید وقت هست یه کم لاغر بشیم https://www.ninisite.com/discussion/topic/16805655/رکورد-سلامتی?page=1 دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜
lisa_simpson عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 1977 https://www.ninisite.com/discussion/topic/16805655/رکورد-سلامتی?page=1 مرسی مهربون
اردک_جونی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/16 تعداد پست: 1812 مرسی مهربون قربونتتت دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜
اردک_جونی مدیر استارتر عضویت: 1404/08/16 تعداد پست: 1812 تاپیک مال منه نه برای یکی دیگه بود دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜