2777
2789
عنوان

من چی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عقد کنین ولی یه مدت بمونین تا شرایط ازدواجتون جور بشه

نمی‌دونم بخوادم اصلا یا نه💔

همش تقصیر مادرمه اینقدر تعریف این دختره رو پیشم داد(نمی‌دونم چرا) تا به ذهنیت خیلی خیلی خوب ازش پیشم درست شد 

حالا گیر افتادم🥲

من تازه تابستون انتخاب رشته میکنم ببینم چی میارم(پشت کنکور موندم) 

از یه طرفم میگم کاش نگفته بودم به مادرم حسم به اینو 

نمی‌دونم واقعا....

خیلی درگیرم💔

خدا سر هیچکس نیاره این حالتو...

نمی‌دونم بخوادم اصلا یا نه💔همش تقصیر مادرمه اینقدر تعریف این دختره رو پیشم داد(نمی‌دونم چرا) تا به ...

متوجهم درکتون میکنم هم سنیم و منم پشت کنکورم

خب باهاشون صحبت کنین نظرشون رو بدونین 

متوجهم درکتون میکنم هم سنیم و منم پشت کنکورمخب باهاشون صحبت کنین نظرشون رو بدونین

راستش به عکس دارم ازش(توی مسجدمون توی مراسم) بعد من دیدم ازین خوشم اومد به مادرم گفتم 

حالا رفتم در مسجد دیدم شاید ده تا دختر همسن خودم هست 

گیج شدم که ای خدا نکنه اون اصلا دختر یکی دیگه بوده که اینی که من به مادرم گفتم😂

واقعا سردرگمم...

ازونورم که دیگه خودت خوب میدونی چون برای کنکور توی خونه زندانی ایم فکر و خیال زیاد میاد سراغ آدم توی این سال 

راستش به عکس دارم ازش(توی مسجدمون توی مراسم) بعد من دیدم ازین خوشم اومد به مادرم گفتم حالا رفتم در م ...

بله درک میکنم همه جور فکر و خیال میاد سراغ آدم

آدم تحت فشاره دوست داره فقط با یکی حرف بزنه نه ازدواج 

بله درک میکنم همه جور فکر و خیال میاد سراغ آدمآدم تحت فشاره دوست داره فقط با یکی حرف بزنه نه ازدواج

میترسم بخاطر همین نیازم خودمو بدبخت کنم 

نمی‌دونم واقعا....🤦

خیلی بده...

میترسم الکی برای این حس ازدواج کنم و طرف درست در نیاد بدبخت شم...💔

میترسم بخاطر همین نیازم خودمو بدبخت کنم نمی‌دونم واقعا....🤦خیلی بده...میترسم الکی برای این حس ازدوا ...

حق میدم این سن اوج احساسات هست طبیعی و عادیه ولی عجله نکنین و شما سنی برای ازدواج ندارین هنوز کلی جای پیشرفت دارین در کار و زندگی روی اونا تمرکز کنین و ذهنتون رو به چیزهای دیگه مشغول کنین تا موقعیت ازدواج هم پیش بیاد 

حق میدم این سن اوج احساسات هست طبیعی و عادیه ولی عجله نکنین و شما سنی برای ازدواج ندارین هنوز کلی جا ...

آره 

ایشالا برم دانشگاه سرگرم شم...

اگه پارسال میرفتم اینجور نمیشد...