2777
2789
عنوان

تایپتون چیه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 68 پست
سرنوشت اصلا چیزایی سراغ داره به فکرتم نمی‌رسه من تا پارسال واسه پزشکی میخوندمالان دارم مصاحبه فرهنگی ...

غیر قابل پیشبینی ترین ادم دنیا: 

از خون جوانان وطن لاله وطن لاله دمیده... 🖤🥀

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

الان تایپم شدیدا شخصیت شده

شخصیت نرمال اروم با برنامه 

از نظر ظاهری معمولی

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

به شدت ثروتمند به شدتتتتتت دوم قیافه مردونه و با جذبه سوم قدش خوب باشه  چهارم عاشقم باشه اولویتش همه جا من باشم و  طاقت ذره ای ناراحتی منو نداشته باشه خیلی خیلی دوسم داشته باشه من عشق اول و اخرش باشم  

غیر قابل پیشبینی ترین ادم دنیا:

پشمای خودمم ریخته 

خانوادم هنوز توی شکن

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

هیکل بادیگاردی از این‌گوریل طورا😂

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

اها باشه 😅

میخوای بگم پسری که خارجی باشه اسیای شرقی مهربون و مظلوم و سرد و.... باشه اکس نداشته باشه اصلاااا حتی تو گوشی هیچ جا جوری که دست به مادرشم نزده باشه حتی با مادر هیچکی حرف نزده باشه از خانواده بدش بیاد همیشه تو خونه باشه فقد منو بخواد ازم دوسال بزرگتر باشه قدش بلند باشه رنگ پوستش سفید نباشه هر رنگی باشه سفید نباشه من سفید پسند نیستم و تمام

🐣✨