2777
2789
عنوان

تایپتون چیه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 68 پست
به شدت ثروتمند به شدتتتتتت دوم قیافه مردونه و با جذبه سوم قدش خوب باشه چهارم عاشقم باشه اولویتش همه ...

هعی که از اینا بدش میاد ولی لامصب گیر نمیاد

از خون جوانان وطن لاله وطن لاله دمیده... 🖤🥀

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عادت میکنن اگه دوباره یه کار جدیدی نکنی😂😂

نمیکنن 😐🤣

چون همیشه از این کارا میکنم 

چند ماه پیش یه صبح بلند شدم رفتم پانسیون شب ها هم موندم تا یه ماه برنگشتم خونه 

کلا به قول خواهرم عادی نیستم 🤣🤣

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

میخوای بگم پسری که خارجی باشه اسیای شرقی مهربون و مظلوم و سرد و.... باشه اکس نداشته باشه اصلاااا حتی ...

چه سختگیر 

ولی خب حق داری مردای الان خیلی دختر باز شدن

نمیکنن 😐🤣چون همیشه از این کارا میکنم چند ماه پیش یه صبح بلند شدم رفتم پانسیون شب ها هم موندم تا یه ...

اینجاست که باید گفت خدا یه صبری به خودت و خانوادت بده

حققق دارم من اینجوری میخوام حتی اگه زیر قبر هم باشه من گیرش میارم

پیدا کردی داداشمم برا من نگه دار😅😂

قد بلند

بوی خوب بده و به بهداشتش اهمیت بده

اهل مطالعه و کار باشه و عاقل 

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)