2777
2789
عنوان

تایپتون چیه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 68 پست
قد بلند خوشگل مو طلایی چشم آبی سفید صورتی

پسر با این ویژگیا توی دبیرستان زن بقیه بوده شوهر ازش در نمیاد😂😭

و خدا دردم گرونه💔 مورد علاقه های من ۱_ کیکو💄 ۲_نودل 🍜۳_فیلم جنایی🔪 ۴_ استاک کردن🕵🏻♀️ ۵_ریدن به پسر ها (اگر نمیگید پیک می، و دختر ها)یی که فکر میکنن براشون ریدن💆🏻♀️ ۶_ پیک نیک توی جنگل🌳۷_ شنا🏊🏻♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همون چیزی که میخوام باشه خودمم نمیدونم چه چیزی

یعنی منظورت اینه که یه جوری باشه که به دل بشینه کلا تایپ خاصی نداری

از خون جوانان وطن لاله وطن لاله دمیده... 🖤🥀

سرنوشت اصلا چیزایی سراغ داره به فکرتم نمی‌رسه 

من تا پارسال واسه پزشکی میخوندم

الان دارم مصاحبه فرهنگیان میدم🤣🥲

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

تایپم نامزدم بود چشم ابرو مشکی قد بلند چهره ی معمولی مردونه

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

کوتاه و چاق نباشه😭

چشم ابرو مشکی ته ریش مرررررد باشه پسر بچه نباشه 

اخلاق شعور شخصیت عشق منطق تربیت حامی مهربون فقط با من 

مذهبی:)

کلا به دلم بشینه🥲😂

مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗

قد بسیار مهمه

من همسرم 185

امروز داخل فروشگاه یه اقا پسری بود نزدیک دو متر

بنظرم قد بلند جذابه

البته هیکل هم داشته باشند شبیه نی قلیون نباشند

این ظاهریش

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
واقعا بگم ؟یکی بیاد پول بده نخوام برم سر کار خیلی کار پیدا کردن سخته وقتی درست تموم نشده

پس یه پشتیبان میخوای

از خون جوانان وطن لاله وطن لاله دمیده... 🖤🥀