2777
2789
عنوان

قشنگ‌ترین خاطرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 25 پست
خوشحالم از حس خوب و رضایت ریپت، بیشترم میسازی عزیزم💫

فداتشم عزیزممممممم

اگه دانشگاه قبول شم ب عشقم برسم دیگه واقعا خوشبخت ترین میشم ب نظر خودم 😂😍 

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای وای، چی بگم دیگه😭

ناشکر نیستم، ۲۳سال خونه پدرم تو آرامش و آسایش بودم بدون هیچ دغدغه ای...نامردیِ اگر تو زندگی متاهلی هم بی دغدغه بودم😑

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
ناشکر نیستم، ۲۳سال خونه پدرم تو آرامش و آسایش بودم بدون هیچ دغدغه ای...نامردیِ اگر تو زندگی متاهلی ه ...

خب پس خاطرات قشنگی داری در هر صورت، اینم درست میشه:)

♡love yourself

فداتشم عزیزممممممماگه دانشگاه قبول شم ب عشقم برسم دیگه واقعا خوشبخت ترین میشم ب نظر خودم 😂😍

امیدوارم همین اتفاق برات بیفته و حتی بزرگتر و بیشتر❤️‍🔥

♡love yourself

امیدوارم همین اتفاق برات بیفته و حتی بزرگتر و بیشتر❤️‍🔥

گلبمیییییییییی ایشالا توام ب ارزوهات برسی 😍💋🌸✨ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

منم دوران کودکی رو خیلی دوست داشتم. یادم میاد همیشه با دوستام بازی میکردم، خیلی راحت و بدون استرس. این حس راحتی و شادی رو بیشتر از هر چیزی دوست داشتم.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

اوهه چ خطرناک بودهخداروشکر ک خوب شدیچطور مبتلا شدی ؟

اره زود متوجه شدیم خداروشکر 

دقیق یادم نیست ولی فکر کنم یکی از همسایه هامون داشت رفته بود کربلا گرفته بود بعد هنوز خودش متوجه نشده بود سله فکر میکرد انفولانزا داره چندبار برایه کاری رفته بودم پیشش از اونجا گرفتم 

بی‌حب‌علےنفس‌کشیدن...                                  ننگ‌است:)❤️‍🩹🥀

اره زود متوجه شدیم خداروشکر دقیق یادم نیست ولی فکر کنم یکی از همسایه هامون داشت رفته بود کربلا گرفته ...

خداروشکر

اوههههه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍