2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چه حسی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 73 پست
میگم دیگه خوبه.مثلا من هرچی به گذشته فکر میکتن یادم نمیاد کسی از قیافم تعریف کرده باشه.نقصم که متاسف ...

عزیزم خودت باید حس خوبی نسبت به خودت داشته باشی

الان خیلیا با کلی عمل و تزریق خوشگل شدن

مهم خوشگل بودنه خدا دادیه

منم بخوام برم تو عمق قیافم، روی بینیم یه قوز کوچیک دارم

تو عکسا گاهی بینیم انحراف دار نشون داده میشه در صورتی که تو آینه نگاه میکنم انحراف نمیبینم

ابروهام کم پشته و باید بینشون رو پر کنم 

ببین همه ی ما ها بخوایم خیلی ریز و عمقی نگاه کنیم ایراد پیدا میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خودت باید حس خوبی نسبت به خودت داشته باشیالان خیلیا با کلی عمل و تزریق خوشگل شدنمهم خوشگل بودن ...

اعتماد بنفسم داغون شده...خیلی سخت بود ولی پذیرفتم قیافه چقدر مهمه و دلیل اینکه من تا به امروز یه سری چیزارو هیچ وقت تجربه نکردم چهرمه...فک کن ۲۰ سالت باشه ولی هیچ کس ازت خوشش نیومده باشه‌

اعتماد بنفس میمونه واسه آدم؟

شبیه کیه دوستت که این قدرازش تعریف میکنی؟

من ازش تعریف نمیکنم.خوشم هم نمیاد زیاد از قیافش.ولی خب عیب و ایرادی نداره.چشم ابرو مشکی مژه و ابرو پر

خوبه ولی همه خیلی از چشاش تعریف میکردن.

شخصیت ضعیفی داشت ولی.با افتخار من آدمش کردم بعدش واسه خودم هار شد از زندگیم انداختم بیرون.

برام عادی شده وقتی کسی ازم تعریف میکنه به خاطر حسادت دوستای خیلی کمی دارم کسی ام تا الان عاشقم نشده 

بیشتر مردم از من متنفر میشم تا اینکه از من خوششون بیاد 

واقعا خوشبختی ربطی به زیبا بودن نداره 

اعتماد بنفسم داغون شده...خیلی سخت بود ولی پذیرفتم قیافه چقدر مهمه و دلیل اینکه من تا به امروز یه سری ...

با این چیزا ارزش خودتو نیار پایین عزیزم قسمت و بخت هرکسی یه جاییه، به قیافه نیست اول از همه خودت باید خودتو دوست داشته باشی اگه ایرادهای قابل توجه داری برو پیش یه پزشک خوب و رفعشون کن

شاید اینکه کسی ازت خوشش نیومده بخاطر قیافه نیست شاید تو اجتماع نبودی تو برخورد و رفت و آمد نبودی که کسی بخواد بشناستت

منم چهرم خوبه وهمه بهم میگن چهرت قشنگه وتقریبامیتونم بگم جوری هستم که میرم بیرون اکثرابهم نگاه میکنن بااینکه هیچ آرایشی ندارم وتنهاآرایشم کرم ضدآفتاب بی رنگه😵‍💫😁وچادری هم هستم وکاملاحجاب دارم (درواقع خواستم بگم بدون عمل وآرایش هستم)مخصوصاچشمام میگن خیلی قشنگه ولی خودم اصلا اعتمادبه نفس ندارم اصلا احساس زیبایی نمیکنم خوب این به چه دردمیخوره درصورتی که بعضی هارومیشناسم اصلا زیبایی ندارن ولی اعتمادبه نفسشون بالاست وخودشون روبازیباهاهم ترازمیدونن🥲

نمیدونم چه جوری بهت بگم چه حسیه ...من قدم بلنده و سفیدم حدود ۱۸۰ قدمه قیافمم زیباست ...اما بیشتر اوقات که جایی میریم از اینکه میان در مورد قیافم سوال میپرسن و خودشون رو با من مقایسه میکنن و بعدش یه حس ناراحتی و حسرت تو چشم هاشون پیدا میشه از خودم شدیدا بدم میاد و عمیقا قلبم آتیش میگیره 🥲 دلم میسوزه براشون هرچند از نطر من هیچ کسی زشت نیست و هرکسی زیبایی خودشو داره ...

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌