2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چه حسی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 73 پست

من تو چهرم نقصی نیست، ولی اونجوری که بگی زیبای چشم گیر نیستم اما تو کل فامیل شوهرم میتونم بگم که قیافم از همه بهتره

و معمولا تو جمع نگاهم میکنن یا همش میان پشت سر هم به پیجم درخواست میدن که عکس هامو ببینن

یا مثلا اون اوایل که خیلی شناخت نداشتن بعضی هاشون میگفتن خواهر دیگه نداری عروس ما بشه؟ هم از لحاظ فرهنگ هم چهرم این حرفو میزدن، معمولا هم آرایش نمی‌کنم مگر تو مهمونی های شلوغ و خاص 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس خوبی دارم ولی بعضی اوقات کسایی که حتی نمیشناسمشون تواولین برخوردخیلی بدرفتارمیکنن وانگارپدرکشتگی ...

اینا اصلا مهم نیست و فکر نمیکنم ربطی به زیبایی داشته باشه.ولی اون حس دم اعتماد بنفس و کمبود...خیلی بده...

کاش قیافم زشت بود ولی شانس داشتم . اعصاب داشتم 😭😭😭😭😭😭😢😢

مگه همه زشتا اعصاب و شانس دارن؟ به یه کاربر دیگه هم گفتم...فکر کن درکنار اینا قیافه هم نداشته باشه😊

اینا اصلا مهم نیست و فکر نمیکنم ربطی به زیبایی داشته باشه.ولی اون حس دم اعتماد بنفس و کمبود...خیلی ب ...

خوبه ولی بعضی وقتاادم غرورمیگیرتش

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
متاهلهای خوشگل هم همیشه مورد توجه ان ولذت میبرن که همچنان عاشق دلباخته دارن

یکی از دوستام...بع چشم میدیدم چه آدمایی عاشقش میشدن

عشق دیوونه وار.اونم آدمای درست حسابی.آرزوم بود این حسو تجربه کنم...وای واقعا دوستی باهاش تاثیر بدی روم گذاشت...

مگه همه زشتا اعصاب و شانس دارن؟ به یه کاربر دیگه هم گفتم...فکر کن درکنار اینا قیافه هم نداشته باشه😊

حالم خیلی بده از شانس نداشتم 

فک کن روز دوم پریودت باشه بری بشینی رو زمین تو انباری ک شوهرت مثل سگ هار نپره بهت 😭😭😭😭😭😭

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
من تو چهرم نقصی نیست، ولی اونجوری که بگی زیبای چشم گیر نیستم اما تو کل فامیل شوهرم میتونم بگم که قیا ...

میگم دیگه خوبه.

مثلا من هرچی به گذشته فکر میکتن یادم نمیاد کسی از قیافم تعریف کرده باشه.نقصم که متاسفانه دارم.دماغم گودی و تیرگی دور چشم چونه عقبی و پهن و ...هعی

متاهل بود؟

نه.همسن خودم.ببین غیر ممکن بود یه جا بره کسی عاشقش نشه.همشونم خیلی جدی جلو میومدن.همشوتم آدمای درست حسابی از این لاتای درپیت نبودن...

حالا فکر کن من در جریان اینا بودم.منی که تو زندگیم هییییییچچچچچچ پبشنهاد و خواستگار اینایی نداشتم هیچ کس ازم خوشش نیومده بود.حتی کسی که اون موقع ها دویش داشتم هم عاشق این شد.عاشق که چه عرض کنم.دیوونش شد