2777
2789
عنوان

شقاق

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 32 پست
منم همین نظراتو خوندم عمل نمیکنم.ولی واقعا اذیت کنندست.حتی یه روزم شکمم کار نکنه برمیگرده.گرفتارم چ ...

ببخشید دخالت میکنم ولی بنظرم اینطوری خطرناکه حتی سوءتغذیه میگیری و عمل نکنی شقاق یا بواسیر خفیف بیشترو بیشتر میشه بنظرم عمل لیزر کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا نمیری لیزر کنی راحت شی

هم میترسم از عمل هم اینکه خیلی شنیدم که برمیگرده.فقط عذابش میمونه برا آدم.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
ببخشید دخالت میکنم ولی بنظرم اینطوری خطرناکه حتی سوءتغذیه میگیری و عمل نکنی شقاق یا بواسیر خفیف بیشت ...

چرا سو تغذیه؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
منم همین نظراتو خوندم عمل نمیکنم.ولی واقعا اذیت کنندست.حتی یه روزم شکمم کار نکنه برمیگرده.گرفتارم چ ...

براتون نوشتم چیکار کنین حتماااا عمل کنین

هررر روز باید شکمتون کار کنه

سمت عمل نرید که اول و آخرش بیچارگیه

دوستان هر کی اینجا بهتون گفت فلان دکتر برید کارش عالیه، لیزر کنین بی نظیره گول نخورید و بدونید بیشتر اینها تبلیغاته و متاسفانه منم گول این تبلیغاتو خوردم، هر چند خیلی تحقیق کردم و بهترین دکتر تهرانو برای عمل انتخاب کردم اما بدتر شد که بهتر نشد، وقتی به دکترم گفتم چرا خوب نمیشم، گفت مقعد جای حساسیه و اعصاب زیادی داره و عملش واقعا ریسکه، اینو میتونست قبل عمل بگه که نگفت

توجه کنین چندتا نکته میگم حتماااا رعایت کنین

صبح ناشتا انجیر خیس کرده بخورید

صبحانه نون و پنیر و سبزی

ناهار برنج و هر خورشت ایرانی+سالاد کاهو یه بشقاب پررر با ۲ قاشق روغن زیتون

میان وعده یا خوراک عدسی یا لوبیا چیتی به اندازه یه کاسه ماست خوری که نفاخ نباشه

میتونین آب هویج یا هندوانه بخورید

میوه آزادین هر تعداد

شب حتمااا غذاتون با نون باشه، مثل تاس کباب و نون سنگک، یا خوراک مرغ و آلو یا خوراک لوبیا سبز و مرغ و.‌.. بهراه سالاد کاهو و روغن زیتون

در طول روز آب زیاد بخورید

شب قبل خواب یک لیوان پر شربت تخم شربتی بخورید

ایشالا یبوست نگیرید و خوب بشید

اینم بگم دوستانی که دیگرانو تحریک به عمل میکنند یا برای تبلیغات اسم دکتر میارن یا میگن لیزر کن بی نظیره ، بدونن که دارن با زندگی یکی دیگه بازی میکنن و رنجی برای فرد تا آخر عمرش ایجاد میشه که تا آخر عمر شمارو نفرین میکنن، این واقعا ارزش نداره، حتی اگر تو عمل کردی و خوب شدی حق نداری بیای بگی شماها همه عمل کنین چون بدن با بدن فرق داره، پس لطف کنین اسم دکترای عزیزتون و نظرات پزشکیتونو برای خودتون نگه داره و رنج دیگران و نفرین اونهارو تا آخر عمر برای خودتون نخرید 

ببخشید اشتباه تایپی بود، هرررگز عمل نکنین و فقططط انرژی و وقت رو بزارید روی جلوگیری از یبوست